mandag 27. mars 2017

Vaske tøysko

Tøysko hører sommeren til. De er perfekte til både fest og festival, og de hører med i enhver feriekoffert. Tone Damli Aaberge brukte dem til og med.


Legg dem i en bøtte med vann med flekkfjerningsmidler som for eksempel vanish. La dem ligge der litt, før du. Vi har testet fire vaskemetoder som skulle fjerne skitten fra hvite og fargede tøysko , og fant den beste.

Strandhåndklær, hvite klær, lyse bomullskjoler, badetøy og tøysko er alle ting som trenger en vask , eller to, i løpet av sommeren. Slik vasker du sommerklær. Det er mange grunner til at joggeskoa trenger en vask , men du risikerer å ødelegge dem hvis du ikke gjør det riktig. Putt skoene i en vaskepose eller et putetrekk, og vask dem helst sammen med noen håndklær slik at de ikke blir dengt for mye, råder Malo Dyb.


Når du skal vaske skoene dine,. Dette kan du gjøre både på skinnsko og på tøysko ,. Kan jeg vaske de i vaskemaskinen? Hva slags program isåfall?


Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet.

Bredt utvalg av tøysko på Stylight. Alt du trenger er papir, vann, vaskemiddel og en tannbørste. Vi viser deg hvordan du kan vaske tøysko og joggesko enkelt, raskt og miljøvennlig. Du kan vaske dem med helt vanlig varmt vann, det fjerner av lukten, gjorde det med mine joggesko. Var noen som foreslo å ha en dråpe eddik oppi vannet, som.


Er det noen som vet om det går an å vaske de i vaskemaskinen og evt mange grader man skal vaske dem på? Dette gjelder alle tøysko , Converse, Vans,. Velprøvde tips og triks til cherroxstøvler, lærsko, gummistøvler, joggesko og tøysko.


Eller etter at mamma lærte meg hvordan. Jeg har drevet med å bleike klær og sko i noen år. Og dette er mine tips på hvordan å få skoa dine hvite igjen. Vær den første til å få beskjed om nye kolleksjoner og spennende nyheter.


De tre sprayene fra Crep Protect, Sneaker Lab og Jason Markk sier alle at de skal virke vannavstøtende og lage en barriere som skal beskytte mot flekker. Med andre ord så bør du vaske treningstøyet så fort som mulig etter bruk. Lett sommer sko fra merket Toms i sølv tekstil med blonder, myk dekksåle i skinn og gummisåle utvendig, litt store i størrelsen. Kommer i størrelser fra til 35. Behagelig tøysko i friske sommerlige farger med snøring.


Vask føttene i grønnsåpe- eller eddikvann. Et annet tips for å begrense fotsvette er å vaske føttene ofte,.

Andre typer tøysko kan også vaskes på denne. Om du vasker de forsiktig i maskinen, kan de holde seg pene lenge! Velg deg tøysko i forskjellige farger, så vil du alltid ha sko som mathcer antrekket! Det går helt fint å vaske tøysko i vaskemaskinen!


Spray på flekkfjerner og vask på grader, gjerne sammen med noen håndklær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg