torsdag 4. desember 2014

Oppskrift kaffe mocca

Kjøp dine motefavoritter hos Miinto. Alltid dagers angrerett og gratis retur. Gratis frakt over 4kr. En av våre eldste kaffedrikker for de voksne.


Med kaffe , brunt sukker, litt whisky, og toppet med krem, blir dette den deiligste dessertdrikken. Trykk på stjernene for å gi din vurdering.

Caffe mocca oppskrift med kalorier, allergener og pris. Den perfekte kombinasjonen av Livanto , med sine maltaktige og fruktige hint, og kakao og melk. En oppskrift full av karakter og fylde. Her finner du flere fristende oppskrifter på.


Smelt eventuelt mørk sjokolade i vannbad. Ha alt i blender, men kaffe til sist. Serveres i glass med sugerør. Jeg har begynt å lage hjemmelaget kaffe mocca.


Du trenger ingenting fancy, kun komfyr, gryter, visp, melk, sjokoladesaus, pulverkaffe.

En spennende avveksling til den vanlige svarte kaffen. Hvorfor alltid drikke kaffen varm? Her får du en herlig oppskrift på en. En latte-variant med god sjokoladesmak!


Kilde: Fædrelandsvennen. Endelig en rynkekrem som virker. Mocca er et begrep i kaffens verden. Det stammer fra byen Mocha i Yemen der de kjente kaffesortene ble skipet ut. TINE IsKaffe Mocha ristes og nytes iskald.


Her er en oppskrift på herlige mokka -vafler! Dette er en kake jeg har komponert selv, og som jeg i all beskjedenhet må få si at ble helt vanvittig god! Men så elsker jo jeg smaken av sjokolade, krem og kaffe. Det drikkes kaffe i alle verdens land og derfor finnes det så mange forskjellige oppskrifter.


Om litt er kaffen klar heter det. Kaffee creme Caffé mocca Espresso. Sufflé forbinder vi ofte med noe varmt som må spises idet den tas ut av ovnen. Denne kalde suffleen kan du lage litt i forveien, om du ønsker.


Fromasjen har nydelig, mild smak av kaffe og sjokolade. Dette er en klassisk og veldig populær oppskrift som jeg har gjort stor suksess med mange ganger.

Et glass med iskaffe er en herlig avkjøling i sommervarmen for deg som elsker kaffe ! Se oppskrift på hvordan du lager iskaffe selv. Ved å tilsette melk i kaffen eller teen vil den inneholde flere na.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg