onsdag 29. mars 2017

Funkis interiør

Norsk leverandør av arkitekt tegnede Lammi murhus. Begge jobber med design, men interiørtrendene kaster ikke Camilla Abry og Peder Børresen seg på, de vil heller ha et hjem med tidløs eleganse. Funkis Anneks Boligprosjekter Boliger. Bildegalleri interiør Forhandlere.


Noen ønsker seg et hus som kan skille seg litt ut fra mengden. Da faller ofte valget på hus i kategorien “ funkis ” og urbant. INTERIØR : Lei av å gå rundt i byens interiørbutikker?


Da kan denne kontoen være til inspirasjon en kjedelig gråværsdag. Hus, interiører , møbler og stilen. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst,.


At han skulle velge sort interiør var slett ingen selvfølge! Vi bygger moderne, funkisinspirerte hus. De nye eierne gledet seg til å pusse opp leiligheten. De skulle legge ned mye tid for å skape sin egen funkis -inspirerte leilighet.


Stor, innholdsrik og lekker funkis bolig. Fra ferdighusprodusentene brukes også. Med rette linjer, store vindusflater og herlige overbygde uteplasser er dette et drømmehus for deg som liker funkis. Moderne hus og funkishus.


Klikk på bildene for å se mer. Seminaret ble organisert i Asker og samlet. Hovedfokus på bloggen er interiør , men Elisabeth er hakket mer personlig enn det vanlige interiørbloggere er. Jeg ønsker å vise frem hvem jeg er.


Fantastisk funkis i feminin stil Med en sterk lidenskap for innredning har Louise skapt et stilfullt, varmt og personlig hjem i det flotte, gamle funkis ­huset. Treverkets liv og naturlige glød er en vakker del av norsk byggetradisjon, og vegger med trestruktur fremheves mer og mer i moderne interiør også. Behandling av personvernopplysninger og bruk av cookies. Denne Personvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av.


Le Corbusier var også opptatt av interiør og arbeidet for en kraftig forenkling av boligens innredning. Vegger ble utelatt der de ikke var helt nødvendige, eller. Vi kaller stilen vår moderne funkis. Urbanhus – moderne funkishus og funkishytter!


Nett og praktisk designbord i svartbeiset eik med ben i børstet stål. Bordet er designet av Jahn Aamodt og kan også fås i utførelsene eik eller valnøtt. Den gamle Huken gård i Asker fikk nytt liv da tomten ble skilt ut, og Lene og Geirr bygde splitter nytt og moderne funkis. Dersom du liker moderne funkis , er Lucca et drømmehus på med 2kvadratmeter tilpasset flate tomter. Fra innsiden av funkishuset Lucca.


Andra klassiker är dörrhandtagen med bakelithylsa, saturnuslampan och våra nyframtagna förnicklade funkis -skåpbeslag som finns både runda och rektangulära. Begrepet funkis går igjen både i boligreportasjer, og boligannonser. Arkitektens uttalelse: Corbel med utleie er et kvadratisk hus med pyramidetak. Huset ligner Corbel, men er tegnet med en utleiedel i stedet for.


Denne bloggen inneholder hage og interiør tips,oppskrifter på alt naturen kan gi fra pærevin til urtemedisin som kan øke fruktbarheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg