fredag 24. mars 2017

Gulvteppe til barnerom

Mange fine gulvtepper til barnerom ! Hos oss finner du tepper til alle gulv i ulike kvaliteter, farger og størrelser. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Utstyr barnerommet med et av våre morsomme og slitesterke tepper!


Den er myk og deilig og støtter hele ryggen. Hoppekids, Bopita og mange fler.

Gulvtepper til barnerommet. Når man innreder barnerommet må man ikke glemme gulvteppet. Et lekkert gulvteppe er en avgjørende detalj for rommets stemning.


Miljøvennlige håndlagde tepper til barnerom fra Lorena Canals. Teppene er fri for giftige fargestoffer og kjemikalier. Et trygt valg for ditt barn. Anbefales til babyrom og barnerom - eller til kosekroken i stua! Nydelig gulvteppe til barnerommet, fra spanske Aratextil.


Et gulvteppe , en lampe, en pute.

Navnet til barnet kan skrives med en fin banner og henges over senga. Møbler og utstyr til barnerommet kjøper du hos oss! Vi har mange fine småting til barnerommet.


Barneseng og barnemøbler til barn og ungdom. Stort utvalg, ulike serier i alle prisklasser. Princess har stort utvalg. Et fargerikt gulvteppe til barnerommet.


Laget av økologisk bomull i India av. Fint å se på, mykt for små barneføtter. Trenger du hjelp til å organisere ditt barnerom ? Det du trenger å gjemme unna små og nysgjerrige fingre,.


Barnetepper vegg til vegg i mange flotte design. Kjente eventyr design og mønster man kan kjøre bil på. Av våre vegg til vegg tepper kan vi lage et gulvteppe til. Beige gulvteppe med dotter fra Lor. Lyseblått gulvteppe sikksakk fra L. Verbier Summit er et lunt, delikat og tidløst gulvteppe i 1 New Zealand ull.


Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger!

Alt sengetøyet vårt til barn er 1 økologisk og. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg