fredag 3. mars 2017

Høyttalerfeste vegg

Høyttalerfeste for montering på vegg eller i tak. Justerbar horisontalt og vertikalt. Vi har et bredt utvalg av veggfester, takfester, stativ og møbler som sikrer elegant uttrykk og optimal funksjonalitet. Veggfeste for høyttalere med standard stativ og justerbar tiltarm.


Maks belastning kg, lengde cm. Universal høytaleroppheng til opphenging av høytalere på vegg , itak ellerpå gulvstativ. Dette høytaleropphenget brukes til å henge opp større høytalere. Veggbeslag til flatskjermer.


Monter skjermen på vegg eller tak med et veggbeslag eller takopphneg. TV-oppheng til alle skjermer såvel som LCD som LED-skjermer. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Robust høyttalerfeste i metall. Kan dreies og vippes (maks 180°). Montasjeplate til vegg : 1x 1mm, til høyttalere: x mm.


Par med justerbare braketter for å feste høyttalere på vegg ICA-SP SSis a pair of wall mounts ideal for loudspeakers up to 3. Monter opp dine høyttalere med dette multi- høyttalerfeste. Du kan velge mellom å montere høyttaleren på veggen eller i taket. Det fleksible leddet gjør at du.


Omtaler Ekspert-omtaler. QL Et høyttalerfeste for veggmontasje. Kan vinkles slik at høyttaleren tilter i riktig vinkel i forhold til ønsket spredning Vektkapasitet: kg.


Norges Billigste Priser? Get more out of your Sonos PLAY:Integrate your Sonos PLAY:speaker seamlessly into your interior design by mounting it anywhere on your wall with the. Link SBBHylle for Soundbar til vegg Hylle for montering direkte på vegg.


Frakt: 11kr Les mer. På lager 40- Til butikk. Jeg har kjøpt Logitech Z-90 men trenger veggfeste for høytalerne. Duratruss Truss stand Meter.


Det inngår 2stk ulike vinkelfester med ulike skruehull for høyttaleren. Oversikt med kampanjer, priser og tilbud på Vegg produkter. Oversikten inneholder ialt varer med relasjon til Vegg. Søk etter vegg på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på vegg fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Flexson Gulvstativ for Sonos PlayHvit. Kjøp Tv på veggen på Kelkoo. Adam Hall Kabelholder for vegg. Meget smidig og lett anvendelig feste for TV opp til 80.


Kan monteres så også skjermen kommer svært nær veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg