tirsdag 28. mars 2017

Vanntett mobilholder sykkel

Millioner av små nanosugekopper. Vi har noe for alle og enhver. Vær først med det seneste! Norges Sportsbutikk På Nett! The quick release strap allows fast and easy attachment and.


Velg mellom størrelser. Denne mobilholderen er enkel å montere og passer til alle mobiler. Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser.


Vanntett veske med hodetelefonkontakt og festenanordning for sykkelstyre. Skaff deg en universal, modellspesifik eller vanntett sykkelholder. Mobilholder til sykkel som er svært enkel.


Kombiner den med en morsom. Belagt med en antiskli-matte. Er du på utkikk etter en ny sykkel ? Uansett hvilken sykkel du er ute etter, så har vi den! Aerodynamiske landeveissykler, robuste terrengsykler, komfortable. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Egen lomme som kan brukes til kort, penger, nøkler, lappesaker. Stabil holder for å montere mobiltelefon eller lignende på et sykkelstyre. Det er gratis frakt på alle bestillinger over kr 1. Det finnes en drøss med sykkel - og treningsapper som gjør. Tanken er at dette skal være en mobilholder som.


Bikeshop er en helnorsk, privateid bedrift som spesialiserer seg på sykkel og triatlon. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg. Les mer om vår bruk av Cookies her.


Bike Tec Styreveske er en eksklusiv vanntett styreveske. Annet mobiltilbehør, Lytt til musikk og legg merke til innkommende anrop når du trener. Sørg for at smarttelefonen din alltid er med deg, trygt på plass uansett. Kan festes til hvilken som helst sykkel (på styret). Praktisk mobilholder med deksel til sykkelen.


Egnet for smarttelefoner opptil 5. Seawag vanntett mobilholder. GPS til friluftsliv, sykkel og golf, Om du er proff eller ei spiller ingen rolle, med golf-GPSen Garmin Approach Xfår du alle verktøyene du trenger for å treffe. Ny genial vanntett mobilholder for lange og korte.


Med en vanntett pakksekk holder du turutstyret ditt tørt. Hos XXL kan du velge blant flere merkevarer. Prisløfte og gratis retur gjør det trygt å handle på XXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg