fredag 17. mars 2017

Interiørtips vegg

Når vi skal innrede en stue er det alltid lurt å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv,. Forrige innlegg Interiørtips maling innendørs:. Etter en altfor lang periode med hvite vegger våger vi nå mer, og vi velger stadig mørkere tapeter på veggene. DiY-oppskriftene er superenkle og på kort tid har du gjort om den enkle veggen til et kunstverk. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs.


Med mindre du trenger plassen, gir vegger uten overskap en god romfølelse til kjøkkenet.

Bruk gjerne lamper på veggen , og ikke vær redd for å sette opp flere. Stue, kjøkken, soverom, bad – alt er hvitt. Dette speiler ikke tendensen med. Snart klart for en ny runde med Tid for hjem på TV2.


Vi har vært så heldige å få Kjerstis Bergesens beste interiørtips ! Test alltid ut fargene på veggen før du gjør et endelig valg. Hvordan velge riktig farge? Og sanselige materialer som tilføyer varme til et hvitt rom som disse treskapene som er hengt på veggen.

Interiørideer, interiørtips , interiør inspirasjon, gjør-det-selv, vær kreativ-spar penger, før og etter bilder, oppussingsprosjekter mm. Farger på vegg , gulv og tak kan få et langt,. Når jeg skulle sy liftgardiner til kjøkkenet ville jeg at. Kunstutstilling Samle barnetegningene på en egen vegg på barnerommet. Tegningene fortjener å ha egen kunstutstilling og du fortjener å ha en tom kjøleskapdør.


Ta gjerne utgangspunkt i et maleri du liker å ha på veggen eller en personlige gjenstand som betyr mye for deg, og som du ønsker skal ha en sentral plass i stua. LADY Pure Color Supermatt på veggen – panel dører og listverk forskjønnes med LADY Supreme Finish Halvblank eller Superblank. Her er veggen malt i Grå Skifer.


Bli inspirert til å bruke sesongens interiørfarge rosa i stuen, badet og soverommet uten at det blir for sukkersøtt. Det første du møter er en hvit vegg eller en dør. Her har beboerne valgt å plassere et speil på veggen som møter dem når de kommer inn i leiligheten. Stuen før oppussingen, to stuer som skal bli til en.


Disse nydelige dørene fant vi inni veggen. Alt ble revet, vegger , tak. Det finnes også fototapeter med forskjellige motiver på markedet, eller wallstickers med ulike illustrasjoner.


Du skal helst ha det på både vegger , tilbehør og planter. For eksempel ved å henge et stor fargerikt bilde på veggen.

Fem interiørtips som gir stua et løft. Skap et lysere interiør ved. Har ikke tall på antall hjem jeg møter på med med hvite vegger og eikegulv, sier Michalsen. Finn ut hvordan du enkelt innreder i en romantisk sommerlig stil med Huntonit panelbord på vegger og tak. Omgi deg med det du er glad i. En vegg med bilder av kjente og kjære er kult.


Bruk forskjellige rammer, gjenstander, tekst, billetter,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg