fredag 24. mars 2017

Stavmikser smoothie

Jeg vet ikke om det er jeg som har vært trangsynt, men jeg har lenge trodd at for å lage smothies må du ha en stor og fancy blender. Men det trenger man jo ikke! En stavmikser er et fantastisk verktøy i kjøkkenet. Du kan bruke en stavmikser til å supper, smoothies , krem.


Blender og håndmikser, Imponer vennen dine med hjemmelagede cocktails eller gi energinivået ditt en boost med en vitaminfylt smoothie med Ariete Vintage blender.

Blender til miksing av smoothies eller spennende drinker. Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies , supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke. Lag hjemmelaget, fersk smoothie og juice av frukt, grønnsaker og bær med en moderne og kraftig Kenwood smoothie blender.


Den kan brukes til å lage sauser, pureer eller smoothies. En god stavmikser blir ofte et uunnværlig kjøkkenredskap i hverdagen. Slik lager du smoothie Bruk blender eller stavmikser.

Vask, rens og eventuelt skrell og del opp frukt og bær. Ha litt væske (f.eks. juice) i blenderen først og. Blendere fungerer best når de kan jobbe med mye væske, og de er derfor perfekte når du skal lage smoothie ,. Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg!


Jeg har en blender hjemme i norge som jeg ikke gadd å ta med til UK, men savner smoothies veldig. Lurte på å kjøpe en stavmikser , men funker det egentlig ti. Du kan kjøre alt i en blender, foodprosessor eller til og med en stavmikser. Den er enkel å lage, sunn, frisk og syrlig. Blend suppe eller deilige smoothies ! Uansett om man skal til å flytte hjemmefra eller har stor erfaring på kjøkkenet, vil man få stor glede av en blender eller.


Hva er det egentlig som skiller en smoothie fra en juice? Smoothie er også en enkel drikk for barna. Jo, juice er en tyntflytende saft av presset frukt eller grønnsaker.


Stavmikser , stavmikser ,blender,stick blender,storkjøkken,storkjøkkenutstyr,robot coupe.

Sammic Bar Mikser For drikke, milkshake og smoothies. Braun stavmikser Multiquick MQ7er utstyrt med SMART hastighetskontroll. Denne SMART funksjonen er en innovativ teknologi som gjør at jo mer du klemmer.


Europas største elektrokjede. Når vi laget smoothie ,. TINE viser deg hvordan du enkelt og greit rengjør en skitten blender eller stavmikser. Effektiv stavmikser Blender med to hastigheter og pulsfunksjon Retrogrønne nyanser Denne varen er ikke. Tilbehøret er omtrent det samme på alle disse stavmikser -modellene,. For å teste forskjellige typer av råvarer mikset vi deretter en pesto med.


Om du ikke har en bamix, men vanlig stavmikser eller blender kan du godt lage bringebærmelk,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg