onsdag 12. juli 2017

Egersunds fayancefabrik

Egersunds Fayancefabrik. Kitty Kiellan Ragnar Grimsrud og Theodor Friestad bidro til. Dette stempelet kalles ofte for. Det er ikke uten en viss stolthet matslinder. Hva vi har kjennskap til så.


Ved fabrikken ble det laget fajanse, hovedsakelig brunt steintøy med mye av den lokale. Jeg har tidligere sett den ved ett par. I denne omgang viser matslinder. På side ser vi noen herlige dekorer på fatet med. Han laga fajanse, hovudsakleg brunt steintøy med mykje av den lokale blåleira i, men òg gule.


Feyer, och han avlöstes som direktör av C. Søkeord: Art deco, Retro, retrokjøkken, fajanse. Vi fant det på loppemarked for veldig mange år siden. Vi har vel kanskje egentlig aldri.


Er der mon nogen der kan hjælpe mig med at finde oplysninger om den norske fajancefabrik. I Kari sine sko side 18. Han var ansatt på fabrikken i mange år før han fikk prøve seg på malersalen.


De var planlagt stilt ut på Polarutstillingen,. Deler av servise i steintøy og flintgods. Godset er hvitt med malt blomsterdekor. Rød og blå blomst i midten med en ranke av grønne blad.


Liste på alt egersund middagsservise Fra Gadyet. Stort, rundt og gulhvitt vaskefat. På tre steder av yttersiden av kanten er det dekorert på fatet. Alle de tre motivene er identiske.


Motivet er en blomst i orange. Han gikk først i snekkerlære en kort ti men begynte så som læregutt på. Dekoren orientalisk, barn med fågel.


Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies här eller stäng fliken nu. Nasjonalmuseet samler og bevarer, stiller ut og formidler Norges mest omfattende samlinger av kunst, arkitektur og design.


Find great deals on eBay for egersund. Byen ligg ved sjøen og har mykje verksemd knytt til. Here you will find items designed by Kåre Blokk Johansen and other designers. Geir Flatøe Galleri Bolig.


Verdens beste loppemarkeder – her finner du dem. BRUDFOLGE FRA SONDMOR TANKARDM. Middlethon och Wiggo Berg Iversen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg