tirsdag 2. februar 2016

Melk i smoothie

Connect your journeys with GetYourGuide and seek incredible experiences wherever you go. Travel worry-free with GetYourGuide! Iskalde smoothies passer perfekt til frokost, etter trening eller som mellommåltid. Et sunt og godt alternativ. Det er bare å slippe fantasien løs!


Vi var tidligere så heldige at vi fikk skolefrukt på skolen der barna mine går, men siden ny regjering ikke syntes frukt var så viktig, så må vi nå sende med. LES OGSÅ: alkoholfrie sommerdrikker med jordbær. Vi har laget to friske og enkle appelsinsmoothier som passer godt både til frokost,.


En smoothie som passer utmerket både før og etter trening. Banan gir deg karbohydrater som gir rask energi til kroppen. Ha banan, yoghurt, melk ,. Her i familien drikker vi mye smoothies.


Naturell yoghurt, kultura, kefir eller melk. Bær, melk , juice og müsli er nesten et fullverdig måltid i seg selv. Enten favoritten din er banan, blåbær eller bringebær - Godt gir deg tre smoothies -oppskrifter du vil elske. Perfekt til frokost eller som mellommåltid! Noen liker også å ha i yoghurt eller syrnet melk , fordi dette gir en litt tykkere konsistens.


Sunne ispinner av smoothie : Hjemmelagede ispinner,. Bruker isbiter, skummetmelk og frosne bær. Søter med flytende søtningsmiddel. Da blir det tykt og godt! Hvis du ikke vil ha melk i kan du.


Smoothie kan lages av ulike frukter, grønnsaker og bær. I tillegg kan man tilsette nøtter og korn for å gjøre den. Spe med melk eller juice for tynnere.


Og når jeg har lyst på noe skikkelig godt en dag, så hender det at jeg lager en deilig, kremete og fyldig kaffe- smoothie som denne. Vil du heller ha en smoothie bowl bruker du mindre melk for en tykkere konsistens. Hell over i en skål og topp med müsl, peanøttsmør og frisk frukt og. Cultura passer utmerket i en forfriskende smoothie.


Hjemmelaget smoothie av frukt og bær er en enkel og sunn vitaminboost. Forfriskende og lett smoothie som alle liker. Innlegg om fem om dagen.


Melk er kilde til flere ulike næringsstoffer, blant annet kalsium, fosfor, jo B-vitamin og proteiner. La deg friste av proteinrik dessert- smoothie. Frisk oppskrift på smoothie uten melk med Neocate Advance. Oppskriften er tatt frem av Nutricia for barn med melkeproteinallergi og melkeallergi. Alle vet at frukt og bær er sunt og har betydelige helsegevinster.


Her kan du lese om litt av det du kan oppnå gjennom å drikke smoothie. Den kan selvfølgelig varieres etter hvilke frukter som tåles. Denne oppskriften passer til personer som er. Har du kjøpt frosne bær i butikken?


Les på pakken om disse egner seg til bruk ute. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden. Jeg synes jordbær er så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg