fredag 19. februar 2016

Fuktstyrt vifte

Utstyr til alle virksomheter! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Beste Priser Med Handlesmart!


Skal man montere en vifte i taket, vil en vifte med kulelager være den riktige. En fuktstyrt vifte vil starte automatisk når den føler fukten i rommet. God ventilasjon på badet er kjempeviktig. Velg derfor en god baderomsvifte. Tenk over plassering, ikke alle vifter kan monteres i tak.


Og ikke bruk kaldrasspjeld. Baderomsvifter og kulderasspjeld Med en baderomsvifte fra f. Ved å installere en baderomsvifte. Få bedre ventilasjon på badet – finn billig vifte her.


Jeg har en flexit fuktstyrt vifte. Flexit Veggjennomføring med rist FG Ø1mm. Har et en skruknapp der jeg enkelt kan justere hvilket fuktnivå den skal starte opp.


Synes den fungerer veldig dårlig, tar for. Men siden luften alltid vil trenge inn i huset i en kjellerventil, er det ikke sikkert en fuktstyrt vifte vil starte opp. Bryterstyrt kan være et bedre alternativ.


Effektiv og installasjonsvennlig vifte. Viften er ustyrt med kulelager for lengre levetid. Funksjonalitet Viften styres av både fuktsensor og timer. Det finnes tre prinsipielt forskjellige typer avtrekksvifter: Ei helt enkel vifte uten spesielle innstillinger, en timerstyrt, og en fuktighetsstyrt. En løsning kan da være å installere en vifte som man slår på etter dusj.


Da er det viktig at man ikke stenger det gamle avtrekket samtidig. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hei, Du kan overstyre det med egen bryter og en trepolet ledning mellom vifte å bryter. Står litt om det HER Har ikke noe koblingsskjema da vi ikke forhandler denne.


Fuktstyrt er best Men det aller beste er en vifte som kan settes inn i luftekanalen, og som går stille og jevnt hele døgnet,. Viftehus og vifte laget i solid UV-stabillisert plast. Aerodynamsk profil, et spesiellt konstruert utløp og vibrasjonsdempet motor gir lav lyd og god kapasitet. Demonter frontdeksel på vifte ved å dreie dette mot urviseren.


Hold viften inntil veggen og merk av de fire skruehullene. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Allsidig vifte med tre hastigheter og mulighet for konfigurasjon med mobil eller nettbrett. Forinnstilt går den kontinuerlig med lavt turtall som ved lysendring.


Flexits vifteserie B er konstruert for ventilasjon av. Tidsurkontrollert vifte med justerbar ettergangstid. Tilpasset Ø1mm-kanaler.


Se vårt utvalg av størrelser og design, alt tilgjengelig for salg gjennom vår nettbutikk. En slik en vifte drar vel ikke mye strøm i alle tilfeller, så er vel bare å la den stå på,. Pax vifte sirocco fukt hastighet impuls lyssensor 2-pol Pax.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg