onsdag 3. februar 2016

Gamle lekebiler

Die-cast biler i ulike skala - Superrask levering på døren - Kjøp her! Flott utvalg av lekebiler. Se mer på siden vår og få fri frakt over 400kr. Samler du på flotte antikke leker?


Hos oss finner du mye spennende i bra stand enten det er gamle bamser, porselensdukker, tøydukker eller lekebiler pluss mye mer. Matchbox,Corgi,Majorette,Siku,Tomte.

På årets siste Ekeberg-marked var det mange som brukte god tid på å se gjennom det vanvittige utvalget av gamle lekebiler på standen til Trond Haugan fra Bø i. Det er nettstedet 80s retro toys som har laget en såkalt infografikk med eksempler på hvor mye gamle leker kan være verdt i dag. Den dyre lekebilen var bare én av en mengde gamle lekebiler som Leulier hadde med seg til helgens samlermesse i Løtenhallen. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.


Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Forseglede, gamle legosett kan gå for flere tusen kroner.


Ditt søk på lekebiler gamle ringeriksvei ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Det er mye mulig at den gamle vasen fra oldemor er mer verdt enn du aner.

Finn beste pris på Rubrikk. Jeg er helt ny her, og jeg lurer på hvor kan jeg henvende meg når jeg vil selge gamle leker? Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig.


Har du en gammel samling med godt bevarte plater på loftet, kan du sitte på en liten. Beklager men de er nok solgt for lenge siden. Fikk bra betalt for de gamle edderkoppen ellers var det ikke mye på de andre bladene.


Her har vi samlet et stort utvalg av lekebiler og lekekjøretøy til privat og til institusjoner. Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker. For modellastebiler og anleggsmaskiner i skala 1:50.


Besøk denne nettbutikken. Her finner du alt du kan tenke deg av fine lekebiler og kjøretøyer til barna! Se vårt utvalg av både store og små biler fra merker som Plasto og Bruder. Vi har holdt på med frimerkeauksjoner i mer enn år. Slikt blir det mange bilder av opp.


Olsen elsker gamle dager, men han er glad for at han lever i det moderne samfunnet. Vi elsker lek og moro, og er hele Norges leketøysbutikk på nett! Vi gir deg lave priser - hver dag - hele året!


En sone hvor hvem som helst kan legge inn bilder og historier om gamle biler og andre kjøretøy. Som eieren hadde trumpet gjennom å kjøpe for egne penger: for den kostet mye mer enn vanlige lekebiler.

Diverse gamle ting fra Kr. Her forsvinner den gamle krana. Gamle damer tar vare på det meste. Etter nesten år forsvinner krana som har stått på Refa brygge.


Se videoen når delene blir tatt fra hverandre og lagt på bakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg