tirsdag 16. februar 2016

Lakkering kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc. Oppussing av gammelt kjøkken er lønnsomt. Den enkel måte å forny kjøkkenet på.


Ta kontakt på for mer informasjon og pris. Vi tilbyr oppretting og lakkering , og er ett autorisert bilskade og lakkeringsverksted. Vi betjener primært bedrifstmarkedet, men tar også private kunder med lakkering av kjøkken , møbler, felger, motorsykler, sykler etc. Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart. Pris for lakkering av kjøkken.


Du må selvsagt beregne kostnader til grunning og maling,. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Kjøkken og skuffefronter: kr 45- pr. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like.


Forny ditt kjøkken med ny lakk og ny farge. Me lakkerer også mange andre produkter. Lakkering av kjøkken , ba møbler. På vårt malingsanlegg blir alt trevirke. Vi lakkerer alle typer MC fra nye- til veteran.


Vi kan lakkere alt fra kjøkken til bad. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Sånn det var lakkering kortversjonen. Biloppretting, reparasjon av småbulker.


Det er først når du kommer til selve lakkeringsjobben at du vil støte på. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter? Vi fornyer ditt gamle kjøkken , til en rimelig pris. Fargevalget er valgfritt!


Vi har utført lakkering av dører, vinduer og ikke minst disse fasadeelementene som vises på bildene. Vi utfører retting av karosseriskader og lakkerer biler. Nytt kjøkken på et blunk. Prisen varierer avhengig av disse parameterne. Eierne syntes dessuten det ikke var helt tidsriktig.


De var lei fargen, og et nytt kjøkken stod høyt på ønskelisten. Her kan du bli inspirert, finn din fargeløsninger! Vi garanterer at du blir 1 fornøyd! I vårt malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter, innredninger, møbler, dører, vinduer og andre elementer.


Sarpsborg lakkering as, Halden. Dette gir en merkefritt og nydelig. Vi har mange års erfaring med oppussing og lakkering av kjøkken og møbler etc. Våre priser og tjenester!


I noen tilfeller kan lakkering av bil være et ganske. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! La oss lakkere dine dører og kjøkkenfronter!


Har du en skade, riper i lakken eller lignende?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg