mandag 22. februar 2016

Kjøleskap mini

Minikjøleskap til båt eller bil. Kjøp det på Norges gadgetmekka. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Direkte fra eget lager til lavpris.


Finn Mini Kjøleskap Med Glassdør. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Stort utvalg av minikjøleskap i høy kvalitet til lave priser. Alltid fri frakt og gode tilbud.


Du kan til og med forvandle det til varmeskap med bare et trykk. Mini kjøleskap med en kapasitet på liter. Perfekt tl kald drikke i bilen eller på kontorpulten. Kjøleskap , frysere og kombiskap finnes i ulike størrelser og energiklasser. Trenger du et nytt kjøleskap ? Et minikjøleskap er toppen av komfort.


Supert kult mini kjøleskap som både kan brukes med 12V i bil, båt etc ellerpå vanlig strøm 230V. Til minikjøleskapet følger det med en kabel slik at kjøleskapet kan kobles til en stikkontakt. I tillegg følger det også. Temptech mini kjøleskap med glassdør HMF46BSG.


Lite og praktisk minikjøleskap på 46L som kjøler fra til grader. Glass dør som gir god oversikt over innholdet. Vil du kjøle ned brusen du nettopp har kjøpt? Eller drikker du så sakte at den blir varm før du har drukket den opp? Et godt kjøleskap tar vare på matvarene dine.


Mini Fridge er et perfekt mini kjøleskap å ha med seg på tur, i bilen eller båten. Kompakt kjøleskap med integrert isboks. Høyde (cm) 5Bredde (cm) 4Dybde (cm) 4Dybde inkl. Uåpnet ubrukt mini kjøleskap.


Liker du ikke å lese bruksanvisninger? Du trenger ikke å lese en komplisert bruksanvisning for å finne ut hvordan du skal betjene dette. Scandomestic mini kjøleskap Modell DKS T. Cola kjøleskap til salgs. Praktisk mini kjøleskap for melk. Lagring av kjøleskap kan for mange by på utfordringer.


Her har vi listet opp noen tips på hvordan best oppbevare et kjøleskap i en lagercontainer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg