torsdag 11. februar 2016

Avlangt speil

Hos Skeidar finner du speil i alle varianter til ulike priser. Flott design, store og små. Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av speil til svært rimelige priser!


Hos oss finner du alt fra veggspeil til bordspeil, sminkespeil og mye annet. Moderne avlangt speil for stue eller gang. Nydeligt avlangt speilfat fra Herregård. Stilig speil i sort matt som kan henges både vertikalt og horisontalt. Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni.


La deg inspirere og mellom alle våre speil her. Speil med ramme i eik H:B:cm. Legg til dine favoritter. Dessuten er et avlangt horisontalt speil i øyehøyde enklere å holde rent.


Elegant og moderne speil. Monteres enkelt sammen ved å sette speilet rett i utskjæringen på trebasen. Vi har det du trenger av gardiner. Setter du flere speil sammen, kan de.


Høyt med buet på toppen. Ca 2-ukers leveringstid. Høyglanset fler-profils speil i foliert sølvfarge. Profilbredde er 59mm og dybde 25mm. Et speil som er anvendelig i mange sammenhenger og rom.


Kjøp på nett Huskeliste. Espegard Bålpanne er klassisk og stilfullt utformet. Den bestårav ei panne hengenede i kjetting på. Avlangt speilfat i sølv og speil. Rustikk speil med liljer, avlangt buet.


Det er ingen omtaler ennå. Bestill Classic fat avlangt L på nett og få dine blomster levert på døren. Kjempetøft lysfat i rustikt tre med håndtak i sort metall og bunn i sink. Runde, kvadratiske og rektangulære speil.


Selv ønsker jeg meg et stort og avlangt speil , som dekker store deler av veggen. Dermed slipper vi å krangle om speilplassen :D I tillegg virker rommet større med. Den klassiske, profilerte speilrammen og sølvfargen gjør at det er lett å plassere, siden det passer inn. Et lite sår på av kantene.


Har du spørsmål om Chevely avlangt bor Slettvoll eller trenger du kanskje hjelp til å møblere? Våre kunnskapsrike innredere er her for å hjelpe deg - enten du. Jeg er veldig lyssensitiv, og noen ganger er det såpass at jeg ikke kan se på speilet på lampa.


Pleier å bruke et lite handspeil(er så glad i småpirk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg