tirsdag 10. mars 2015

Muffinsformer silikon

Spar penger og miljøet ved å bruke de samme muffinsformene om, og om igjen. Stort utvalg muffinsformer til forskjellige anledninger. Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag. Vil gjerne høre om erfaringer med muffinsformer i silikon , sånne enkeltformer, ikke brett.


Lurer på om noen har prøvd dem? Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel.

De kan tåle: fryser, kjøleskap, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Muffinsformer laget av silikon. Motstår flekker og lukt.


Former i silikon som holder formen- freshe farger- kan brukes igjen og igjen- Perfekt for den som liker å bake! På lager i Norge til de beste prisene. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Hos nettbutikken Slikkepott.


Det er morsommere å bake når man kan presentere baksten sin i flotte former.

Her finner du bolle- og muffinsformer i ulike farger, mønstre og størrelser. Stekebrett for store (jumbo) muffinsformer. Dette brettet er et must når du steker muffins. En god slikkepott i rød silikon.


Sjekk priser på muffinsformer. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp muffinsformer billig i nettbutikkene. Kjøp silikon muffinsformer muffinsform billig i nettbutikkene. Bakeformer som er enkle i bruk.


Enten du er ekspert eller nybegynner, så har vi akkurat de bakeformene du. Formene er vanligvis laget av sirkler av mønstret papir, silikon eller. Vi har flere å velge i mellom!


Utstyret som gjør at bakingen går som smurt. Herlige dufter, et lunt kjøkken og hjemmelaget brød eller sjokoladekake å se frem til. Barnebursdag eller bare en hyggelig anledning for en kake? Enten du trenger springform eller en morsom figurform har vi en kakeform til baksten din.


Lag morsomme muffins med dette koppsettet.

Koppene er laget av silikon og tåler steketemperatur opp til 240°C. Skålen er av plast og skal ikke inn i stekeovnen. En pakke inneholder store runde muffinsformer i silikon og slikkepott.


Silikon muffins, slipper lett og er fleksible! Pakke av muffinsformer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg