fredag 13. mars 2015

Kopp og skål

Rask levering og super service! Produktbeskrivelse Anmut kaffekop med skål i hvitt benporselen fra Villeroy Boch. Et søtt lite sett bestående av kopp og skål med motiv av noen barn.


Ingen stempel bud mottas Pakker og sender gjerne mot at kjøper betaler. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt.


Du skal kunne finne noe som passer akkurat ditt hjem og din stil. Ministrå er hverdagsversjonen av Bogstad Strå. En enkel og modernisert versjon av den gamle klassikeren på et av Porsgrunds mest stilrene porselen. Julemorgen kopp med skål.


Serviser i benporselen er perfekt for de spesielle. Det høybrent porselenet regnes. Inspirert av troen på det umulige. Alvene beskrives av designerne selv som skogens engler, og serviset er preget.


Musselmalt riflet blå kopp med skål cl med hank. Her finner du kopper og krus i alle stiler slik at du lett finner en favoritt! Leveres med en vanlig hvit tallerken.


Bildet ditt og design vil bli skrevet ut i full farge og skarp. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Formene til det stilsikre serviset Saturn er inspirert av planeten Saturn med alle dens ringer og mange måner. Disse praktiske spydene med et lite håndtak er flotte til grillen, til sjokoladefondue og til minike.


Myke linjer og blomsterrelieffer preger det hvite. Valencia er et delikat hverdagsservise fra Home Pottery. Du rører sammen ingrediensane, har røra i en kopp eller skål , og steiker i mikrobølgeovnen eit par minutt. Heilt supert om du plutselig får lyst på kake,. Citron er fargesterkt og inspirerende, slik Ferdinand Finne selv også var.


Menuetts stilrene kaffekopp med tilhørende skål passer perfekt når du skal dekke til kaffeselskap. Lag raskt og enkelt denne. Fremstilt i ripebestandig porselen som.


Et flott lite sett fra Bavaria. Skåla er hvit i midten og har mønster. Lys er fremstilt av det fineste benporselen. Porselenet kjennetegnes av et fantastisk glansfullt og edelt utseende.


Hver kopp kommer i lekker matchende boks. Trykt kinesisk motiv, jordfarver. Ganske flat skål , ingen stempler. Kopp og skål , porselen. Veldig sjarmerende, kan lett blandes med andre enkle kopper.


Stilig kopp og skål fra Tassen med ansikt. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg