onsdag 18. mars 2015

Dampkoker gryte

Superpraktisk og genial. Laget av silikon med stilig design. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Beste Priser PÃ¥ Dampkoker. Norges Billigste Priser?


KitchenTime selger gryter og kasseroller fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Kjøp Dampkoker gryte på Kelkoo.


IKEA - STABIL, Dampinnsats, Du kan dampkoke forskjellige matvarer samtidig i samme gryte for å spare energi. Kan brukes sammen med de fleste 4-liters gryter. Alt du trenger å gjøre er å bruke en rist i en kasserolle eller en dampkoker. Dampkoking av mat har den fordelen at du ikke trenger noe fett til å steke i, samt at det som er av fett i produktet vil bli liggende igjen i kjelen.


Et ypperlig hjem, hytte- eller hybelsett. Klassisk asiatisk dampkoker laget av bambus. Stilles over et kokekar slik at dampenpasserer gjennom risten på bambusbeholderen.


Sjekk priser på damper gryte dampkoker cm. Hvor kan man kjøpe dampkoker , dampkass erolle, dampkjele. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Mat og drikke: Hei Min kjæreste har uttrykt et ønske om og skaffe seg en dampkokker av. Oppdag Kenwood dampkoker.


Damp grønnsaker, kjøtt og fisk eller laghjemmelaget dumplings med den praktiske dampkokeren fra Kenwood. Denne robuste gryta og dampkokeren fra Tefal har et meget robust non-stick belegg både på innsiden og utsiden. Dette sikrer et godt matlagingsresultat med mindre. Har du ikke dampkoker kan du ha bærene rett i en kjele og tilsette litt vann.


Kok til bærene blir bleke og har sluppet det meste av saften. Holdbart rustfritt stål for hverdagsbruk. Tykk trelagsbunn som gir efektiv bruk på alle koketopper. Kan vaskes i oppvaskmaskinen.


Ovnsbruk opp til 2grader. Med Silit ecompact dampkoker får du en steamer og roaster i ett. De er svært populære og har blitt en naturlig del av det moderne og sunne. Slowcooker med stor kapasitet på liter.


Med digitalt tidsur, tre temperaturinnstillinger og glasslokk. Lager sunne og velsmakende middager. Dampe, mikse, tine og varme opp - alt i en maskin. Løsningen kan da være en frittstående dampkoker. Den er rimeligere i innkjøp, og den kan settes unna i et kjøkkenskap når du ikke bruker den, eller.


Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som faktisk er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg