tirsdag 17. mars 2015

Ildfast form

Ildfaste former til restauranter. Rask levering, ferdig tollet. Alt for en enkel servering! Lave priser på ildfaste former. Bestill på nett hos Clas Ohlson.

En holdbar ildfast form gjør steking og ovnsbaking til en lek. Lag lekre paier og matretter i våre ovnsformer Her finner du vareutvalget av former for stekeovn i glass, stengods og teflon. De finnes i ulike modeller og passer. En ildfast form er med på å gjøre matlagingen langt enklere. Se utvalg av ildfaste former i glass, stentøy og porselen.


Modern House, ildfast form stor. Ovnen er virkelig et magisk sted.

Pillivuyt, creme brûlèe tallerken 14cm. Man setter inn noe, venter, og så tar man ut noe helt annet. Flytende og bleke rører og deiger, blir til gyllenbrune kaker og. Former med og uten lokk, små og store former.


Hos oss finner du alt du trenger for å koke og steke eller tilberede i ovn og sette direkte på bordet. Ovnsformer kan man aldri ha for mange av! Elegant design som kler et veldekket middagsbord. Ha ris i en ildfast form.


Skjær vårløk i grove biter, paprika i store terninger og bland det i risen. Ha også i erter og hell over buljongen. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Av og til er det veldig greit å ha ingrediensene til middagen i én og samme form , putte den i ovnen og gjøre noe annet mens retten stekes ferdig.


Sjekk priser på ildfast form. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp ildfast form billig i nettbutikkene.

Omfanget defineres ut fra våre kunders ønsker og behov. Hos oss er alle kunder velkommen, ingen jobb er for liten og. Cuisines sine former gir mange bruksmuligheter. De tåler ovn, fryser og mikrobølgeovn.


Formene er lette å rengjøre og tåler oppvaskmaskin. Søk etter ildfast form på Kelkoo. Made in Germany som er et symbol på kvalitet. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Gode råvarer i en ildfast form i ovnen, og vips er maten klar.


Brun kyllingfilet raskt på begge sider i en stekepanne med litt margarin eller olje, legg filetene over i en ildfast form sammen med løk og paprika.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg