onsdag 11. mars 2015

Kakefat med stett

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg.


Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer.

En serie som er lekker å pynte bordet med , og vakker å servere mat på. Design: Maud Gjeruldsen Bugge. Bli med i kundeklubben og motta vårt nyhetsbrev med eksklusive tilbud.


Meld deg inn her Sosiale medier. Følg oss i sosiale medier for nyheter. Herregår med sin tidløse blomsterdekor i klassiskt blått på hvitt. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett.


Søk etter kakefat med stett på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på kakefat med stett fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Nydelig kakefat med stett i Provence serien, skapt for deg som ønsker den autentiske franske landstil eller som supplement til ditt gamle porselen. Kastehelmi kakefat er et flott designet kakefat fra finske Iittala.


Lekkert kakefat til feks cupcakes. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Etasjefat kakefat med stett kakelokk.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Med en konto på illumsbolighus. Ligger pakket i gave eske. Kakefat på stett 68NOK. Betal sikkert med kort eller Vipps.


For bedriftskunder som betaler med faktura, les betingelser. Her finnes det kakefat som passer til mange. Et flott kakefat yter rettferdighet til innsatsen bak bakingen,. Eliza glassbolle på stett , kr 14 Indiska. Rosa glasskål med stett.


Ricetta Insalata Salad Plate.

Kurvbrett i rotting med. Vi tar kundeservice på alvor! For oss er kundeservice viktig, så ta gjerne kontakt med oss om du har noen problemer eller spørsmål! Et fint kakefat med stett og vakker dekorkant.


Fatet er laget i Portugal, som har en lang tradisjon for keramikkproduksjon. Server yndlingsrettene med stil. Maten nytes enda bedre når den er enkel å servere og pent presentert.


Ved siden av grunnmodellene som alltid passer inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg