fredag 17. april 2015

Råstekte poteter i stekepanne

Middagslagingen har aldri vært enklere med nonstick stekepanne fra NetOnNet! Et ypperlig hjem, hytte- eller hybelsett. Norges Billigste Priser?


Bruk en stor stekepanne og stek potetskivene møre og gylne i smør. Frukt, grønnsaker, bær og poteter er gode bidragsytere. Slik lager du pannestekte poteter. Mange opplever at potetene blir ihjelstekt utenpå og rå inni når de tilberedes i stekepanne. Nøkkelen til å lykkes er å bruke.


Det hender jeg lager råstekte poteter i stekeovnen. Jeg synes det er bedre enn i stekepanne. Pleier å ha litt olje og rosmarin eller annet krydder over. Råstekte poteter passer til til nær sagt alle typer kjøtt og fisk.


Vask og skrell potetene før du skjærer dem i båter. Den enkleste måten å gjøre dette på. Tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle. Varm en stekepanne med olje og stek potetskivene i. Dette trenger du: Kg gode poteter (ekstra godt med ny- poteter ) Ca.


Ovnsstekte poteter passer til alle typer stekt kjøtt. Serveres gjerne med litt aïoli til å dyppe potetene i. Poteter kokes møre i saltet vann. Ristes i en panne eller i ovn før servering. Krydre med salt og pepper. Klippfisk med råstekte poteter oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Klippfisk servert med frisk salat og råstekte poteter er rett og slett nydelig. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Oppskrifter for råstekte poteter. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og. Jeg pleier å steke poteter rå i stekepanne.


Vet ikke hvor lang tid det tar. Kommer litt an på hvor sprø du vil ha de. Du vet helt perfekte ovnsbakte poteter ? Vet du hvordan du skal få det til?


Stekte poteter : Vask potetene og skjær av endene. Stek dem i smør og olje i en stekepanne til de har fått farge på begge sider. Ha det så over i en gryte som tåler å stå i. En litt drøy påstan jeg innrømmer det.


Men jeg synes dette er verdens beste ovnsbakte poteter , og ting som kan synes som unødvendige detaljer. Skrei er allsidig og kan lages på så mange ulike måter. I denne oppskriften serverer du stekt skreifilet med rødvinssaus, ristet sopp og råstekte poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg