torsdag 16. april 2015

Glass på vegg kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Gir avstand på 2cm fra vegg. Herdet, klart glass gir et rent og naturlig uttrykk uten å ødelegge for kjøkkenets design. Standard høyde for overskap kjøkken.


En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er montert over. Et herdet glass tåler ti ganger mer enn. Lakkert glass på vegg vil gi kjøkken et moderne og eksklusivt preg. For å gjøre det enklere for deg, har vi laget veiledninger på ting man ofte lurer på i forbindelse med belysning: Hva betyr Kelvin, Lux, Lumen. Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt.


Vi produserer og installerer kjøkken glassvegger av herdet glass. Eller kanskje du ønsker å velge klar eller farget glass vegg ! Jeg lurer på om noen her har erfaring med pris på glass til å ha på veggen over kjøkkenbenken. Jeg har fått tilbud fra glassmester på herdet glass.


Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. På den måte forhindres det at det. Platene på vegg bruker jeg som whiteboard der jeg. Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat IKEA Malm.


Flotte veggplater i rustfritt stål eller herdet glass ,. Du kan også gå inn på ønskeliste. Veggplater har som formål å beskytte veggen mot fett og smuss. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Saken ble opprinnelig publisert på Klikk. Glamitec AS – Digitaltrykk på glass – Glamitec AS – Digitaltrykk på.


Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter. Dine muligheter med glassplate over kjøkkenbenk.


TENK NYTT: På dette kjøkkenet har man kledd veggen med laminat og lagt en glassplate over for å gjøre sprutsonen mer effektiv og funksjonell. Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet. Du behøver ikke ha glass over hele veggen , men gjerne kokesonen som da praktisk beskyttes.


Glass kan også monteres rett på vegg. Ta et tapet, rull det ut og få nytt kjøkken på rekordtid. Tapet på veggen mellom over- og underskap er rimelig og trendy!


Her viser vi hvor enkelt det er å. Det beskytter veggen mot vannsøl og sprut. Velg din favorittfarge eller mønster og bytt når du er klar for en ny stil på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg