onsdag 22. april 2015

Vanntank plast

Sammenleggbar vannpose med håndtak og skrukork, 5l, 10l Perfekt å ha med på tur. Leveres med inspeksjonsluke med håndtak. Miljøvennlig og resirkulerbar plast som er næringsmiddelgodkjent. Personlig service og kvalitetsvarer.


Her finner du våre populære vanntanker (egnet for komplette vannopplegg inne i hytta), vannkanner og beholdere, og norskproduserte. Lyngen vanntanker, brønner og cisterner benyttes som vannmagasin til boliger, fritidshus, hytter, næringsmiddelindustri osv. Våre tanker for drikkevann er.


Last ned mer info klikk her Produkt oversikt for Vertikale vanntank Last ned mer info klikk her: Horisontale vanntanker. Vi holder til i Sandefjord og kan stolt vise til års erfaring som leverandør av tankløsninger for sikker lagring og transport. Ta gjerne kontakt med oss. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. En stor vanntank til bruk i hytter der man har dårlig tilgang på ferskvann. Enkelt vedlikehold med stor inspeksjonsluke.


TANKER TIL FRITIDSBTER - Plastinvent VANNTANKER TIL FRITIDSBTER. Tank i plast med aluminiumsbur, f or lagring av f. Pallet ank montert i metallramme, komplett med fittings og stuss. Plastimo vanntakk på 120liter 99-Mer info.


Tønnen er produsert av resirkulert plast. Derfor kan den grønne fargen variere noe, avhengig av materialet som er benyttet. Generell kjøpsinformasjon. Praktisk som vannreservoar til hytte, camping, båt osv.


En rimelig og solid vanntank. Finn beste pris på Rubrikk. Har vært kjemikalier i de. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Teknisk plast , eller Engineering Plastics, er fellesbetegnelsen på termoplastiske materialer som har spesielt gode egenskaper i tekniske applikasjoner. Vi utvikler og produserer produkter til ulike bransjer i Norge. Vanntank i plast fra CAN.


Inbyggda förstärkningar i topp och botten. I bobiler brukes vann fra vanntanken til spyling av toalettet, til drikke og vaskevann. Rengjøring av vanntanken. Legg til dine favoritter. Søk på finn etter formbar plast , så finner du det der.


Det er billigere enn sugru, men fester ikke så godt, og stivner litt raskere,. Försedd med skruvlock av polyeten. LP er tank- og rørspesialisten med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg