tirsdag 21. april 2015

Mobilholder magnet

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Millioner av små nanosugekopper. Billig mobilholder under lading. Super enkel holder for alle smartelefoner.


Bruk den i bilen eller i huset og fest denne magnetiske holderen på et egnet sted.

Høykvalitets magneter gjør at du. Svenskprodusert universal mobilholder for smarttelefoner. Sterke magneter i kombinasjon med en kraftigere metallplate som skaper en stabil og sterk magnetkraft.


Roterende mobilholder med magnet. Liten universal roterende mobilholder med magnet for bil. Den er designet for å holde din telefon sikkert på plass, og har blitt. Kompakt og praktisk universalholder med magnetfeste.


Det medfølger to tynne metallplater.

Den ene festes på baksiden av mobiltelefonen eller mellom mobiltelefonen. Unisynk magnetisk mobilholder for dashbord - Unisynk magnetisk mobilholder for dashbord har et kompakt og diskré design som holder smarttelefonen din trygt på plass. Kjøp Magnetisk mobilholder på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Magnetisk mobilholder i kategorien Utstyr til mobiltelefon fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted. Universal mobilholder som monteres i bilens luftdyse viftegitter. Leveres med en tynn magnetplate som kan legges mellom mobilen og mobildekselet, og en tynn.


Enkel og genial mobilholder som kan plasseres nesten hvor som helst i bilen. Holder uten problem store smarttelefoner som f. Legg til på handlelisten Kan festes overalt. Vi har noe for alle og enhver.


Vær først med det seneste! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Kjøp mobilholder direkte fra lagerhylla hos NetOnNet.


Vi er nettbutikken som selger elektronikk fra kjente merkevarer til lave priser. UNIVERSAL MOBILHOLDER MAGNET.

Magnet mobilholder universal Passer for alle mobiltelefoner. Sterk magnet som festes der du ønsker med dobbeltsidig tape. Kan brukes sammen med ikke-magnetiske.


Elegant og minimalistisk holder til telefon som kan monteres. Mobilholder med cykelbeslag (til 4-5) Ikke på lager online. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En kraftig magnet som festes med selvklebende teip på bilens instrumentbor i båten eller hvor du vil ha muligheten til å henge fra deg telefonen.


ANYGRIP NM - mobilholderen med magnet feste ANYGRIP NM går til de fleste mobiltyper og smart telefoner. Xqisit Magnet Air Vent Mount Xqisit Magnet Air Vent Mount er en utrolig diskret mobilholder som festes rett i lufteventilen i bilen din. Den sitter sikkert og stødig. Deal Magnet Smart Mobil.


Smart mobilholder som ikke ødelegger interiøret. Med denne og en app på mobilen trenger du ikke GPS i bilen. Kommentarer (5) Kurt Lekanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg