mandag 13. april 2015

Vannløselig oljemaling

Billige kvalitets oljemaling. Stort utvalg hos Clas Ohlson. Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. I dag tenkte jeg å skrive om maling og min erfaring med forskjellige typer.


Jeg begynte å male for første gang med oljemaling for omentrent fire år siden.

Reeves vannløselig oljemaling. Oljemaling består av knust fargepigment og en herdende olje. Vannløselig eller vannblandbar oljemaling er en ekstraordinær maleteknikk. Hvordan er det mulig å blande vann og olje?


Og hvordan er beste måten. Akrylmaling er vannløselig maling. De har akryl som bindemiddel og vann som fortynningsmiddel.

Les også: Slik maler du vinduer. Nå kommer vannløselig oljemaling til vårt sortiment. Close Feil brukernavn eller passord Glemt passord? Introduksjons kampanje fra fredag november til og med lørdag november! Artisan er en vannløselig oljemaling.


Et bra valg for kunstnere som vil unngå løsningsmidler. Vann brukes til fortynning og rengjøring av pensler. Den nye vannbaserte malingen for treverk kan du fint male oppå gammel oljemaling. Det som er viktig er å vaske før du setter igang.


Gjerne med en trerens el godt. Hva er forskjellen på disse? Jeg har fått anbud fra to ulike malefirma, og de ene foreslo vanntynnet oljemaling , de andre foreslo oljemaling. Spør kanskje litt dumt nå, men hva er egentlig forskjellen mellom vannmaling og oljemaling. Er klar over at den ene er vannbasert mens den andre er basert på.


Malingen kan tynnes med vann. Pensler og verktøy rengjøres i vann.

Det ferdige resultatet ligner et ekte. REDSKAP Rimelige kunstfiberpensler er som regel gode nok. Det er altså ikke oljemaling som sådan, som skal ut av markedet,. Til denne gruppen hører malinger som fortynnes med terpentin, white spirit og lignende. Vannbasert, vannløselig maling.


Duoen Aqua oljer er fortsatt vannløselig når den brukes med opp til prosent vanlig oljemaling per. Plukk blandingen som produserer de beste effektene og ser. Det faktum at akrylmaling er vannløselig settes pris på av mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg