tirsdag 16. desember 2014

Små kjøleskap

Passer i bil, båt eller på kontor. Kjøp det på Norges gadgetmekka! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Lagervarer leveres neste virkedag.


Finn ditt kjøleskap hos oss! Små kjøleskap til campingen, hytta eller båten? Siden kjøleskapet er i drift døgnet rundt er det mest fordelaktig, for både miljøet og lommeboken,. Ingen spørsmål er for små eller for store.


For slike små kjøleskap vil lydnivået ofte være en meget viktig faktor siden disse kjølespakene gjerne tenderer å bli plassert i mindre rom,. Søk etter små kjøleskap på Kelkoo. Sammenlign tilbud på små kjøleskap fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Du trenger bare to små hull i veggen eller bilens sigarettenner,. LED-belysning gir et behagelig og jevnt lys i kjøleskapet , slik at du har god oversikt over matvarene.


Trenger du hjelp med ditt minikjøleskap? Vi gir deg gode råd og Prismatch på alle varer! Velg fra et sortiment av frittstående kjøleskap , frysere og kombiskap til lave priser!


Hos oss finner du et utvalg av forskjellige stiler og størrelser. Disse inkluderer side-by-side- kjøleskap i amerikansk stil, kombiskap, modeller med enkle og doble dører og små underbenk-modeller,. Artig kjøleskap magnet i mykt stoff. Lave priser og rask levering. Kjøleskap - Hvitevarer på CDON.


To gamle og stygge kjøleskap gis bort. Det eldste og styggeste mangler en hylle inni. Begge blir kalde når kontakten settes i. Bestill på nettet, det er både raskt, enkelt og billig. Et frittstående og kompakt kjøleskap som passer godt inn i små leiligheter. Unngå dyre feilkjøp, les her om det beste kjøleskapet og kjøp rett med en gang.


Se alle aktuelle kjøleskaptester. Dette er små kjøleskap på -1liter og passer inn over alt. Noe har et slikt på hytten eller som et supplerende kjøleskap hjemme,. Sikkerhet med brannvarsler og gassvarsler.


Lite fryseskap fra Candy. CFU050E, er ett billig, lite, hvitt fryseskap på liter. Mugg er ofte sett i små sprekker eller.


I et optimistisk øyeblikk hadde vi planlagt å presentere dere for et mangfold av små , smale eller grunne hvitevarer som passer til kompakte kjøkken. De summer og går år ut og år inn, og skaper som regel små bekymringe. Tøm det over på fine krukker og flasker Gjør det oversiktlig og ryddig i matbod og kjøleskap ved å oppbevare tørrvarer, pasta, matrester m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg