fredag 26. desember 2014

Ildfast form glass

Gratengformer til restauranter. Rask levering, ferdig tollet. Alt for en enkel servering! En god ildfast form er et godt hjelpemiddel på kjøkkenet. En ildfast form gjør det langt enklere å steke både hovedrett og tilbehør.


Rosendahl ildfast form.

Et godt sett med ildfaste former er en god hjelper på kjøkkenet og i matlagingen. Pyrex ildfaste former er laget i solid glass og passer godt til matlagingen. Her finner du vareutvalget av former for stekeovn i glass ,. Stilren glassform til gratenger, lasagne m. For steke- og mikrobølgeovn,.


En holdbar ildfast form gjør steking og ovnsbaking til en lek. Bestill varer i vår nettbutikk eller hent hos oss i Strandgaten i Bergen sentrum. Pillivuyt, ildfast form oval 35cm.


Glassform som er perfekt for tilberedning av ulike matretter og er fin å servere fra.

Oval form i soli herdet glass. Elegant design som kler et veldekket middagsbord. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt kjøkkenprodukter som glass , kniver, bestikk. Serie: GRAND CRU OVNFASTE FORMER. Et ildfast form fra Pyrex som både kan brukes til å lage maten i og servere den.


Ildfaste former til restauranter. Former med og uten lokk, små og store former. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Formen har herdet borosilikat glass.


Den kan varmes i mikrobølgeovnen og vaskes i oppvaskmaskinen. Lokket er luft og væsketett. Kjøp ildfast form hos Stjernekokken. Made in Germany som er et symbol på kvalitet. En firkantet ildfast form fra Pyrex med hele års garanti!


Vakker og klassisk å servere i og også utmerket å tilberede maten i. Hjem kjøkken ildfaste former rosendahl ildfast rosendahl ildfast form medium. Det lille ovnfaste fatet i glass har et enkelt og lett uttrykk og kan gå direkte fra ovn til et dekket bord. Bruk det også til servering av snacks, frisk frukt og.

Vi er en grossistbedrift. Privatpersoner kan handle fra våre forhandlere. Ta kontakt dersom du ønsker å bli forhandler for oss. Sjekk priser på ildfast form.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Glass , steintøy og porselen - Agentur og en gros, Kjøkkenutstyr. Rund form i lett glass , med lokk i bambusholder. Får den ikke ren altså,har vaska og vaska i det uendelige!


Jeg klikker snart,herregud! Bruker zalo men nå er det rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg