torsdag 18. desember 2014

Komfyr symboler

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Har du sjekket bruksanvisningen? Men vet du egentlig når og hvordan du skal bruke den? Logik komfyr LFC50W16N - Kompakt keramisk komfyr fra Logik.


Perfekt til små kjøkken, hytter, studenthybler og lignende. Gorenjevih štedilnikov za odlične kulinarične užitke: električni, plinski ali kombinirani. Izjemno enostavno upravljanje zagotavljajo premišljeno. Kjøp på nett Huskeliste. Komfyrer , ovner, ventilatorer og platetopper.


Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser. Hvis symbolet har et vifteikon, tænder og slukker grillfunktionen løbende, mens viften sender den varme luft rundt i ovnrummet. Dermed minder funktionen lidt om et.


Det er nesten litt flaut å innrømme det. Men jeg aner ikke hva de forskjellige funksjonene på stekovnen brukes til. Jeg antar jo at det er grill og varmluft eller. Finn en Electrolux komfyr som er tilpasset matlagingen din.


Vi har alt fra induksjonsovner til keramiske ovner med smarte funksjoner. Komfyr 2) Komfyr 3) Kjøleskap 4) Fryser 5) Vaskemaskin 6) Oppvaskmaskin - Symboler brukes f. Actrix utvalgte symboler. Overvejer du at udskifte din gamle ovn med en nyere model, kan du.


Uten betjening av knapp vil komfyren bli slått av etter sekunder. Last ned bruksanvisninger. Du kan også laste ned bruksanvisningen her. For å finne bruksanvisningen. Pyrolyse-funksjon Lavt rengjøringsbehov: Automatisk selvrensing av et skittent ovnsrom ved høye temperaturer.


Den revolusjonerende iXelium-behandlingen beskytter ovnen mot riper og smuss, og sørger for at den. Whirlpool ovn skal beholde glansen over tid? Denne kan benyttes til kjøler, panner og lignende som ikke er i. Dette symbolet indikerer at komfyren er utstyrt med en gryteskuff under stekeovnen. Sorry at jeg ler altså, men skjønner fortvilelsen!


Er strålende fornøyd med Grepa vi, er på vår 3. Husk også at en overopphetet avtrekksvifte over komfyren kan være en brannfelle hvis den ikke renses minst én gang i året. Jeg ville ha søkt opp den komfyren du har på nettet og sett på bruksanvisningen. På noen ovner er det et symbol med en mugge eller dråpe på,.


Vi har bestilt ny (integrert) komfyr og har fått opplyst at den kommer med en vanlig jordet husholdningskontakt (Schuko blir vel disse kalt). Hensikten med dette kapitlet er å gi oversikt over, og forklaring til, de definisjoner, forkortelser og symboler som brukes i regelverket for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg