torsdag 28. september 2017

Wilton sprøytepose

Det er vanskelig å dekorere kaken med krem og glasur uten en god sprøytepose. Med flere sprøytetipper får du mer variasjon på kakepynten. Cake Boss sprøytepose bomullspose 2pk og 30cm.


Posene er laget i bomll og er solide og slitesterke. Wilton engangs sprøytepose i papir 35cm - 100pk. Se alle produkter fra Wilton.

Alle tipper med standars størrelse kan brukes med en Wilton standard kobler. Sterk, sveiset sprøytepose. En kobler er en todelt enhet som passer på din sprøytepose og holder tippen på plass. Når det kommer til sprøyteposer bruker jeg merket Wilton , i likhet med tippene. Disse er solide, gode og kan brukes igjen dersom man vasker dem godt.


Sjekk priser på sprøytepose sprøyteposer sprøytepose. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp sprøytepose sprøyteposer sprøytepose billig i nettbutikkene.

Hvilken sprøytepose bruker du? Og hvordan setter du den sammen? Ha kremen i en sprøytepose sammen med en wilton 1M tipp eller wilton 1B tipp. Vi tilbyr et bredt sortiment innen jul på nett. Wilton sin 1M er min favoritt til fine roser begynn i midten og jobb utover.


Fyll røren i en sprøytepose og sett på tipp nr dersom du bruker Wilton. Jeg har pleier å bruke Wilton pastafarge f. Hvis du ikke har sprøytepose ,. Ha deigen over i en sprøytepose med wilton 1m tip (eller annen stjernetipp) Bland sukker og kanel på en tallerken. Visp fløte til krem og fyll en sprøytepose , her brukte jeg Wilton tip 2M.


Lag et lite hulrom i midten av hver cupcake,. Thea har brukt en sprøytepose med Wilton 1M-tipp til marengsen. Du kan eventuelt bruk en rund tipp eller bare klippe av et passe hull på en sprøytepose. Se video øverst på hvordan du gjør dette.


Bruk en stor stjerneformet sprøytetip (for eksempel Wilton 1M). Ha sprøyteposen i en mugge og brett sidene rundt kantene, da er den enklere å fylle. Alle standard tipper fra Wilton passer på denne posen,.


Skal du pynte muffins og kaker har vi kremposen me.

Monter 2D dekoratør tuppen inn i sprøytepose og skru bandet tett rundt spissen. The Wilton cupcake pan er designet for å forme en kake til en stor cupcake. For å få lyseblå farge har jeg hatt i litt Royal blue fargepasta fra Wilton. Jeg tok på frostingen med sprøytepose og tipp nr. Jernia har en del wilton.


Har du tid til å vente et par uker foreslår jeg e-bay. Bruk en sprøytepose og tipp med lite hull (for eksempel tipp eller fra Wilton ). Flytende glasur: For å lage en mer flytende glasur,. Farg resten av glasuren og ha den over i en sprøytepose med Wilton 1M tip.


Her er to forslag til hvordan du kan pynte kaken. Sprøyt roser rundt hele kaken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg