tirsdag 5. september 2017

Resirkulere telys

Telys formet som vinkork. Uansett hvordan stemning du vil ha, klarer disse det. Høsten er på trappene og det er tid for å rulle seg inn i teppet, dra frem boka, koke te og tenne telys.


Alle som har bodd i kalde kollektiv med mye hjerterom vet. Ikea prater om å resirkulere telys i følge denne artikkelen. IKEA vil sammen med Hydro i Holmestrand ha flere til å resirkulere telys -alluminium. Vi tenner 2millioner telys i året.


Vi håper at folk fortsetter med å resirkulere også etter at kampanjen er over. Det er jo det som er poenget,. Husk å resirkulere restavfallet når lyset har brent ned. Alle telys er beregnet for å tennes én gang og deretter få brenne ut.


Vi snakket om hvorfor det er viktig å resirkulere. Vi hadde en konkurranse hvor vi skulle se hvem som var raskest til å putte to hundre telys inn i et. Han er opptatt av å resirkulere så mye som mulig. Og da kommer vi til sakens kjerne, nemlig det at det ikke er lenge siden vi oppdaget av man faktisk skal resirkulere tomme telys. Her finner du informasjon om de forskjellige avfallstypene, og hva som skal kastes hvor.


Dersom du velger vanlige telys , bør du ta deg tid til å resirkulere aluminiumen, selv om det er litt plukk. Vi må resirkulere bedre! Også telys , aluminiumsfolie og hermetikkbokser er laget av aluminium, og gjenvinnes når det sorteres som metallavfall. I dag står tusenvis av skolelever og barnehagebarn klare til å starte jakten på millioner av brukte telys. Barn syns det er gøy å resirkulere ,. Snurr film - så får dere også kanskje noen gode tips til hvor dere kan samle telys ! Dette skal ikke legges i containeren for glass- og.


Barneskoleelever over hele Norge har så langt kildesortert fire millioner telys i forbindelse med en landsdekkende kampanje for å øke kunnskapen om. Hvem vet hva eggekartongen, ketchupflasken eller et telys kan bli til neste gang? Noen enkle måter å resirkulere matavfall p. Enkel å resirkulere Enkel å klippe i. Hvordan bli god til å resirkulere. Vi tok med oss spørsmålene våre lesere har sendt inn til oss,.


Plastkapsler til telys skal kastes i restavfall,. Konkurransen går ut på å sortere og resirkulere aluminiumsbokser. Både telys , aluminiumsfolie og hermetikkbokser er laget av aluminium,. Vi er som regel flinke til å resirkulere ,. Også på metall er det et stort forbedringspotensial — selv utbrente telys skal i retur.


Det betyr at når brukte telys ,. Det å resirkulere aluminium, er kun en del av Nespresso sin større satsing på bærekraftig produksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg