mandag 18. september 2017

Gassvarmer bord

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi er opptatt av god design og kvalitet i våre møbler. Gassvarmer for bord art GT. Vi kjøper direkte fra fabrikk og kan derfor tilby meget gunstige priser og tett.


PH01-S er en bortopp gassvarmer.

Meget praktisk til sene sommerkvelder. Den plasseres på sofabordet eller spisebordet. Den sprer varmen godt til de som sitter rundt. Perfekt for plassering oppå et bord - Avgir deilig varme til alle som sitter rundt - En gassvarmer blir svært hurtig varm Gassflasken plasseres f. Dersom du ikke har strøm på terrassen, kan du oppnå god varme og lunhet ved hjelp av en gassvarmer. Hvis du og familien eksempelvis sitter med bena under et bord , vil dere derfor kunne oppleve deilig varme i ansiktet og på overkroppen,.


Er fin å bruke der man ønsker nær varme. Perfekt på bordet inne i party telt, under overbygg eller markise.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Hekta På Tur selger friluftsutstyr på nett, bestill kvalitetsvarer til ekstremt gode priser. Disse varmerne kan varme store arealer, noe som passer bra hvs.


At terrassevarmere i ulike varianter har blitt et stadig vanligere syn de siste årene, er ikke så rart: De får både opp temperaturen og kan forlenge. Denne terrassevarmeren er laget for plassering oppå et bord. Gir behagelig varme for alle som sitter rundt bordet i en komfortabel høyde. GASSVARMER TIL BORD : Effekt 5kW. De fleste elektriske varmere skrus fast i veggen på.


Kjøp en gassvarmer til de tilfellene hvor du har bruk for transportabel varme. Varmerne fås i mange forskjellige varianter, og vi er sikre på at du kan finne den. Sammenlign pris på terrassevarmer. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Gassflasken plasseres f. Terrassevarmer med levende flamme for plassering oppå et bord. Ingen grunn til å sitte inne og sture. Kjøp en terrassevarmer og utvid grillsesongen til langt ut i oktober.

Raskt, enkelt og billig. Nyt sommeren så lenge som mulig med en halogen- eller gassvarmer. Samle naboene til en deilig sensommerkvel. Provida Varme er Norges ledene leverandør av infrarøde varmepanel.


Få et meget sunt og særdeles godt inneklima og spar strøm med fremtidens oppvarming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg