torsdag 21. september 2017

Svart nattbord

Les produktdetaljer og bestill på nettsiden! Vi har dagers åpent kjøp. Kjøp nattbord svart hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Hos JYSK har vi alltid gode tilbud på nattbord.


Skap et tidløst og moderne look i soverommet ditt, med et svart nattbord.

Våre svarte nattbord passer til hver en smak. Finn ditt nye nattbord hos oss. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.


Nattbord i flere varianter og prisklasser. De kan være laget av tre, metall, glass, stein eller plast. Hvilken stil på nattbordet. Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax.


Linax nattbord i romantisk stil. Billige nattbord online fra Trademax.

Velkommen til nettbutikken! Handle enkelt online hos ellos. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Ledningen til grenuttaket får plass gjennom et hull på baksiden. Bedford er et moderne og minimalistisk nattbord i sort finert eik.


Vi tilbyr dagers returrett og levering hjem til deg! Om du har noen spørsmål kan du. För endast kr extra kan du få ditt paket nästkommande vardag.


Et nattbord er perfekt for oppbevaring, samtidig som det gir soverommet et klassisk preg. Velg mellom stilarter, størrelser og materialer her. Et hvitt nattbord med skuff kan gi en romantisk stil og et svart grepsfritt nattbordet gir et moderne og stilrent uttrykk. I tillegg er nattbord praktisk til alle de små tingene du ønsker å ha i nærheten når du først har kommet under dyna.


Bredt utvalg til meget gode priser. Se utvalget og finn ditt varehus! Sjekk priser på svart nattbord. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Registrer navn og e-post og vi svarer på din henvendelse så raskt som mulig, normalt i løpet av 1-virkedager (arbeidsdager).


Bronco nattbord har et moderne design med understell i rustfritt stål og lekkere bordplate i eikefinèr. Minimalistisk og nett nattbord i brun folie.

Dette er en partivare i. Møblene leveres fra den franske produsenten Parisot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg