onsdag 28. desember 2016

Vinskap 30 cm

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Finn ditt vinkjøler hos oss!


Stilig vinskap med hvit glassfront, sone og plass til flasker. Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov. Vi har skap med plass for alt fra til 3flasker, og de har alle egenskapene. To temperatursoner og plass til flasker. Monteringen er enkel og tar ikke mer enn minutter.


Cave 1er et frittstående vinskap med lagringskapasitet på ca. Epoq vinskap EIWC18B1C16E. Ca hvert 10min starter en ganske kraftig during som varer i -40sek.


Les alltid bruksanvisningen for produktet. Hos oss finner du like lav pris på nett og i butikk. Det finnes skap som oppgis å ligge på bare 15- desibel,. Har man smalt med plass får du eksempelvis smale skap som ikke er bredere enn cm.


De større skapene vil på sin. Vårt minste vinskap , som kan monteres under kjøkkenbenk eller stå fritt. Har to separate temperatursoner.


Dette er pris ved henting i butikken på Lierstranda eller på Norcool sitt lager i Sarpsborg. Frakt kommer i tillegg ved direktelevering. Frittstående apparater høyde. Sammenlign pris på vinskap.


Kjøp lite og smalt vinskap. Norges raskeste nettbutikk! Se våre lekre vinskap med soner - ulike varianter. Integrert kjøleskuff Lett tilgjengelig og god oversikt. Vinskapet er compressorkjølt, og med.


Vi har innebygde vinskap med plass for til 1flasker. Ta smaken til et nytt niv. Europas største elektrokjede. Merker: Sorter visning på : Navn.


Internasjonalt kjente produkter som er hedret med tallrike designpriser inngår i dagens produktprogram. Interiørdesigneren Sophie Ashby gikk fra det ukjente til å lede et av Londons ledende byråer før hun fylte 30. Mindre inbyggbara vinkylar - perfekta för att byggas in under köksbänk i exempelvis ett mindre kök.


Sjekk priser på vinskap. Climadiff DIVA Presentasjonsset cm. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


XXL- vinskap med justerbare temperatursoner. Ekstra god plass og perfekt temperert vin. For at vinen din skal smake som best, må den lagres riktig.


Vi er seriøse vinelskere, og har utformet det perfekte vinskapet for dine behov. Alle skap er beregnet for plassering under benk eller for integrering i høyskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg