onsdag 28. desember 2016

Snekkerverksted

Legg inn anbud gratis hos oss! Finn Møbelsnekker Lillestrøm. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Snekkerverksted skal selges.


Dagens eier skal pensjonere seg og hadde ønsket at det var noen som tok over driften i de neste årene. Skreddersydde løsninger til kjøkken, ba garderobe og soverom for hjem og hytte.

Vi er et velutstyrt snekkerverksted med ansatte og over års erfaring som holder til i idylliske Engelsviken utenfor Fredrikstad. Velkommen til helsfyr snekkervekrsted as. Er du på jakt etter et designbor kjøkkenbor langbor plankebord eller spisestuebord utenom det vanlige? Vika snekkerverksted lager bordet akkurat slik du vil. Vi spesialiserer oss på produksjon av vinduer og dører i tradisjonell stil.


Produktene våre etterspørres for verneverdige bygg, hyttemarkedet, samt nybygg. Vi la nylig nytt tak på et hus. Resultatet ble veldig bra!


Har du spørsmål angående tjenestene vi tilbyr, eller ønsker du en gratis befaring?

Vi produserer også andre møbler på bestilling, og kommer gjerne innom for en. Når du har funnet et ledig ste er det en rekke praktiske ting å tenke over. Selv om garasjen står tom, er det ikke sikkert at den er egnet som snekkerverksted.


Vår spesialitet er bygging av trapper. Vi hjelper deg hele veien fra designprosessen til trappen er montert og tilpasset hjemme hos deg. Vi har moderne, klassiske, herskapelige og tidløse trapper.


Om du ønsker glasstrapp, tretrapp, vindeltrapp eller trapp med stålspiler så har vi det du trenger. Plassbygget seng i bjørk. Salongbord i ask med ben i råstål. Plankebord i hvitoljet eik med understell i lakkert stål. Spiraltrapp med trinn og.


Verkstedet ligger ved kontorlokalene våre i Leira sentrum. Spesialister på trapper og trappeløsninger i treverk samt gelendere i glass og treverk. Vi holder til i Straume næringspark. Kjøkken til å bli glad i. I våre kjøkkenløsninger benytter vi fuktbestandige materialer- også i skrog og skuffer.


Dermed sikres en uovertruffen holdbarhet som. Vi driver snekkerverksted i Skien i Telemark. Vi tar på oss varierte oppdrag innenfor snekkerfaget.

Messenlien snekkerverksted holder til i Mesnalia mellom Lillehammer og Sjusjøen. Bedriften har lang erfaring i produksjon av tradisjonelle langbord og. Hovedprodukter vi produserer er kjøkken, ytterdører og innerdører.


Vi er idag en moderne produksjonsbedrift med det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg