mandag 19. desember 2016

Svevende bokhylle

Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser!


Velg mellom mange stiler, farger, materialer og størrelser. Minimalisme på sitt beste - i form av en svevende bokhylle ! Conceal bokhylle forsvinner helt när den fylles med bøker - Kjøp på Bluebox!

Siden jeg så det første gang, har jeg alltid hatt lyst på svevende bokhyller , MEN det er så dyrt! Var på Designtorget i Oslo og der fant jeg hylle, men hadde. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er hyller løsningen for deg.


Finn vegghyller med spennende design her. Man trenger ikke den bæringen i selve hylleplata en rett svevende hylle trenger. Svevende hyller med lys Kjøkkeninnredning. Så lenge man får festet den til veggen så vil den jo bære seg selv.


Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem.

Lek deg med vårens farger og lag en luftig hylle der du kan stille ut dyrebare skatter. Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Se våre vegghyller til lave priser!


Den er også stor nok til å fungere som. Nattbord og bokhylle i ett. Med bokryggene mot veggen. Denne hylla lager du selv. Hyller gir ekstra lagringsplass og har også en dekorativ funksjon, for eksempel som bokhyller.


Ta kontakt, så hjelper vi deg! Trenger du en solid bokhylle som tåler tung litteratur? Vi kan tilpasse hyllene etter mål slik at de passer til din vegg. Det er lov å leke seg med form og uttrykk. Bokhyller behøver ikke være firkantet og vannrette.


Hver måned får vi ideer og tips til ting å lage fra dere lesere. Og for en kreativitet det er der ute! Klikk videre og se lamper av drivve svevende bokhyller og.


Vi har blandt annet en usynlig – eller svevende - bokhylle , som tilfører en finurlig effekt til rommet, når det ser ut som om en bokstabel svever midt på veggen.

Litt rundt omkring på veggen. De svevende hyllene sitter så solid fast i veggen, at de fint kan bære tunge ting. Løsningen fungerer også på trevegger,.


Istedet har bøken fått leve i. Romdeler - eller bokhylle. Andre løsninger er såkalt svevende hyller der opphenget er skjult inne i hylla, innspente hyller der hyllene klemmes fast til en søyle,. Uten sokkel får den et lett svevende og malerisk uttrykk.


Hjemmelagde hyller av benkeplater i bjerk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg