tirsdag 27. desember 2016

Fine lysestaker

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Kjøp Interiør for enhver smak. Meget pen og original håndlaget lysestake i sort smijern. Levende lys er noe av det mest stemningsskapende du kan dekorere et hjem med.


Vi tilbyr flere fine lysestaker til både bord og vegg, fra sjarmerende telysestaker i. Fine lysestaker i keramikk.

En blomstrende duft av sukkerert med hint av solbær og fiol. Det blir fint å kombinere lysene sammen, siden fargene gir et harmonisk uttrykk. Hos oss finner du både hverdags interiør og eksklusive varer. Vi har stort utvalg og vidt spekter. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem.


Gratis frakt og levering innen dager! Stilig adventsstake med plass til lys i robust og tidløst design. Disse er skikkelig fine , så jeg skulle virkelig ønske at bildene var mye bedre, slik at de kom frem helt til sin rett.

Hos Kid finner du flotte lysestaker i ulike design. Lys opp mørke kvelder og sett ditt preg på hjemmet. Se hele utvalget og kjøp lysestake på Kid. Tenn lys i en vakker lyslykt eller en fin lysestake, og lys opp kvelden! Se vårt store sortiment av lysestaker i forskjellige størrelser, farger og materialer.


Her kan både små og store være med! Form en kule i leire, og lag avtrykk med hånd og fingre, eller rull en strimmel i leire rundt. Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys.


Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Fri retur og gratis frakt over 4kr. Tusenvis av fornøyde kunder.


Lyslykter og duftlys vil hjelpe deg å få det koselig og lyst hjemme! Her finner du også fine lysestaker og kandelabre. Jeg har laget dette av gamle glass, hermetikk. Vaser og blomsterpotter.


Interiøret i Alta er best på interiør, og har nå nettbutikk hvor du finner populære Lene Bjerre, Rivièra Maison, Greengate, Kähler m. Ting har et stort utvalg av lysestaker og telysholdere som gjør seg godt som fin innredningsdetalj i hjemmet.

Nå lanseres vasen for første gang i sandblåst versjon som passer fint til alle årstider. Sett flere lysestaker sammen til en gruppe,. Anna anbefaler at De setter flere lysestaker sammen denne høsten. Disse lysestakene kan en jo lage av all slags glassflasker. Liker du å pynte med fine lysestaker , er denne velkomstgaven noe for deg.


Nye medlemmer i Bestselgerklubben får to Omaggio- lysestaker fra Kähler og en bokpakke med. Lysestaker av julebrus-flaskene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg