tirsdag 20. september 2016

Ikea tørkestativ

To utbrettbare vinger gir plass til tørking av mer tøy. Står også stødig på ujevne gulv, siden føttene kan justeres. Tilpasset for fuktig miljø. Kan brukes både innen- og utendørs.


Mennesker og Miljø IKEA nabofond Etableringer Presserom Pressekontakter Jobbe på IKEA.

Se flere ideer om Vaskerom, Vaskerom design og Vaskerom. Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket. Stort utvalg av billige tørkestativ i god kvalitet. En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass. Vi hadde et fra IKEA på det forrige vaskerommet, og det var veldig praktisk siden det kunne heises oppunder taket når det ikke var i bruk.


Hjelper til med å holde orden på småvasken. Portabel og praktisk til f.

Tørk klesvasken på en energieffektiv måte! Et tørkestativ gir deg god plass til nyvaskede klær eller sengetøy. Menuetts tørkestativ kan roteres 360°, som.


Vi har også gått til innkjøp av skoskap fra Ikea som vi bruker til oppbevaring av papp og flasker som skal pantes. Den store hodepinen har vært plassen. Fra pris: 34per stk.


Du må legge minst vare i handlevognen. Et praktisk takhengt tørkestativ kan heises opp og ned. Tørkestativ vegghengt 640x60mm hvit.


Lignende oppbevaringsbokser og -kurver fås hos IKEA , Søstrene Grene og Åhlens. Monteres i tak eller på vegg. Denne Pinnen ble oppdaget av Ingvild Venås. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg.


Smarte produkter til hjemmet.

Praktisk tørkestativ for tørking av klær ute. Maks vekt som stativet tåler er kg. Jordspyd selges separat. For 5-år siden kjøpte jeg et genialt stativ som henger i taket og enkelt kan heises opp og ned. Det ser bra ut i grålakkert stål.


Leca safe vinterstrø 10ltr 5- per sek Kjøp. Fuglemater frø xl liter Før 19- 14per stk Kjøp. Heises opp og ned ved hjelp av snor. Unngå og ta opp gulvplass for å tørke klær.


Farge: hvit Størrelser: 70x50.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg