tirsdag 20. september 2016

Gravering av glass

Markedsledende graveringsutstyr, maskiner og materialer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Søk etter gravering av glass på den nye KensaQ. Gravering på glass , krystall, flasker.


Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet eller brudeparet. Din egen tekst, bilde eller. Lav og middels hastighet fungerer best for gravering av glass. Bruk den fleksible akselen 2slik at verktøyet blir lettere å jobbe med og du kan gjøre nøyaktige.


Med bruk av lufttrykk etser sanden seg igjennom overflaten og lager en fin. Ved gravering på plate kan man velge mellom enkel og dobbel skrift. Kjøp champagneglass med gravering online i vår nettbutikk, champagne glass med navn eller tekst. Champagne er mousserende hvit vin eller rosévin fra distriktet. Meget sterkt glass som passer til det meste.


Hvis du mener Marianne så tar hun ikke imot glass for gravering , men hun selger glass du kan gravere på. Prisen er med gravering. Men hun har ikke det største utvalget for å si det. Vi er en solid leverandør av graverte skilt til industri og.


Kan brukes til alt fra syrefaste skilt til gravering på glass. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Hos Bjørklund får du et stort utvalg av gjenstander som egner seg godt til gravering. Vi graverer på det meste av glass. Vi bruker både tekst og bilder og tilpasser graveringen etter dine ønsker.


Ta kontakt for bestilling av glassgravering. GLASS – gravering på glass. Ring for info om pris og. Denne måten å gravere på gjer en detaljert og evigvarende gravering.


Passer perfekt til 2D gravering hvor. Glasshytta, verkstedet til. Finn gravering av glass hvis du ser nå. Lag din egen tekopp av glass med en fin gravering.


Velg et favorittsitat, navnet ditt eller en tekst som betyr noe for deg. Bestill en egen tekopp med tekst i dag fra. Vi kan også gravere direkte på noen pokaler.


Epilogs CO2-lasergraveringsmaskiner gir et vidt spekter av muligheter. Våre tjenester setter fokus på å gjøre hvert produkt til en unik og betydningshull. Etterhvert vil du danne deg en distinkt måte å utføre alle aspekter av gravering , og disse aspektene vil definere deg som gravør.


Vi tar også på oss leiegravering av glass og andre produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg