torsdag 8. september 2016

Vegghengte skap

Finn det optimale oppbevaringsskapet for ditt kontor hos AJ Produkter, kjøp her! Stort utvalg og prisvinnende skap. Se mer og finn et som passer deg! Mange utførelser og størrelser. Finn skapet som passer ditt kontor.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper. Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av skjenker og skap til lave priser!


Våre oppbevaringsløsninger oppbevarer sakene dine trygt og ute av veien. En vegghengt hylle passer like godt på kontor, lager og industri. Lugano vegghengte skap , produktet er tilgjengelig i forskjellige farger.


Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Vegghengt garderobe med skillevegger og med sittebenk.

Ankekroker i underkant på skapet. Hvitpigmentert kryssfinér. Her er et gammelt skap malt i en blank knallfarge og tapetsert på innsiden. Perfekt til klær som ikke trenger å henge i full høyde.


Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Her får du rask levering på døren i hele Norge. Kjøp på og få levert innen arbeidsdager. Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen? Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er.


Med Z- skap får du plass til dobbelt så mange oppbevaringsenheter sammenlignet med vanlige. Luftig og ryddig med vegghengte skap Velger du skap fremfor åpne hyller vi du få et ryddigere uttrykk, og henger de i. Hos Krogsæter får du et bredt utvalg av skap til skoler, universiteter, kontor, verksted osv. Skap og reoler er så mangt.


Finner du ikke det du leter etter her så. Utvalget som vises her er ett lite utvalg av det vi kan levere av skapseng. Vi kan tilpasse moduler. Utekjøkken med vask, benkeplate og skap.


Utslagsvask i SUS2Stål med slange til f. Dusjhjørne med glassdør, boblebadekar,.

Hvis du har en overfres,. Det er ikke bare det ytre som teller. Like viktig er det som er innenfor skap - og skuffefrontene. Skapet har 3-punkts låsing og sylinderlås med medfølgende nøkler. Smarte oppbevarings-løsninger for.


Dette skapet gir deg et sikkert og kraftig skap til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg