fredag 23. september 2016

Speilskap med lys

Smarte og elegante løsninger til badet. Velkommen til Bademiljø! Gigantisk utvalg av lamper. Oppdag mange og flotte nyheter hos Lampegiganten nå! Kjøp speilskap med lys hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Ikke skap deg – speil deg. STORJORM speilskap kommer med. På denne siden finner du speil og speilskap spesielt egnet til ditt baderom. Speilene fås både med og uten skap og lys. Praktisk speilskap med tre dører, justerbare hyller.


Leveres med dører og skuffer. Skapene kan leveres med LED-lysplate eller lystopp. Vanlige speil kan plasseres overalt, men har sin beste plassering på badet, på soverommet eller i entreen.

Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte dette som. Speilskap leveres i mange ulike fasonger og former. Lystlist på toppen og i. Våre flotte speilskap med sidelys, over og underlys i LED. Stikkontakt og speilfolie inne i skap. Les om vilkårene i garantiheftet.


Finn de beste prisene på nettet. Speildøren er selvlukkende de siste. Inne i skapet er det justerbare. Hos Kvik har vi et speil som passer inn i alle typer bad. Skal det være rundt eller firkantet, med eller uten lys , og skal det kunne fungere som skap?


Se våre speil og speilskap i forskjellige design og størrelser - stilige speil og speilskap , ofte med smart oppbevaring bak lukkene! Her får du plass til masse småting. Velg speilskap fra øverste hylle eller fra hyllen som passer deg best.


Lurer du på noe, kontakt oss! Dimensjon: B100xH70xDcm. Speil med toveisbelysning skaper en sofistikert og myk effekt.


Alle våre speilskap har energieffektiv LED-belysning med opptil års holdbarhet.

Baderomsskap av MDF med speil både inn- og utvendig. Integrert LED-belysning. Belysningen kan dimmes og har varmt. Om du er på utkikk etter en lyskilde som kan gjøre det enklere å finne servanten i mørke omgivelser, velg et speilskap med lys på undersiden. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


To dører med speil på begge sider. LED lys , Hvit Høyglans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg