fredag 8. juli 2016

Stor glassvase

Facet glassvaser fra Georg Jensen presenterer blomsterbukettene på en utrolig lekker måte! Vasene er laget av klart glass med fasettmønster som gir glasset ekstra. Sylinderformet glassvase. Passer godt til store tulipanbuketter, store og lave rosebuketter.


En stor , rund vase i strukturmønstret glass. Stor , rund vase i glass. Vasene, bollene og blomstene våre bidrar til en finere hverdag og setter kreativiteten i gang – enten du fyller et helt rom med blomsterbuketter, setter.


Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Gir ditt hjem eller kontor et nytt utseende! Nydelig retro glassvase. Fantastisk til markblomster på bordet hjemme, på terrassen eller på hytta.


Det nærmer seg jul og de fleste av oss har begynt å tenke på julepynten. Og adventstaken er mest sannsynlig oppe allerede. Og selv om mange pynter med. Shape vase kommer i to størrelser.


Den er fin med vakre blomsterbuketter eller bare. Adorn vasen er kanskje vår favorittvase. Med sitt balanserte design er den et dekorelement som er like pen å ha på utstilling.


Denne grønne vasen i glass er med sin skulpturelle form et dekorativt element som. Alt til cafe, hotell og restaurant! Vaser i glass, keramikk og metall.


Hvert år tildeles alle midlene herfra et humanitært formål. Fin og dekorativ glassvase som passer like fint i stua som på kjøkkenet. Se flere ideer om Vaser, Blåst glass og Håndblåst glass. Sammen med rosene leveres en stor eske med utsøkte konfektbiter.


Tilbudet gjelder for le. Fra kr 35-flotte røde roser, gavepakket. Her finner du det meste av krus, kopper, kaffekopper, tekopper og kaffeservise. Se vårt store utvalg i vakre vaser!


Vi fører munnblåste glassvaser fra Voyage Maison. Vasene er munnblåst og laget av dyktige håndarbeidere som bruker den samme. KitchenTime selger krukker og vaser fra kjente varemerker! Saimaa glassvase - stor.


Plukk med deg en blomst eller kvist fra naturen og sett den i vann i denne dekorative og stilrene vasen. Velg mellom to størrelser. Glassvase , laboratorium. Praktisk krukke i glass. Silikon ring som gir god tetning.


Kan brukes til oppbevaring av mat. Egnet for oppvaskmaskin så vel mikrobølgeovn. Har tenkt å ordne velkomstdrink, men har ikke stor nok bolle. Noen som vet hvor man får kjøpt dette?


Dekorering av større arrangementer og selskaper. Blomsterpaviljongen er medlem av Interflora og formidler blomster over hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg