fredag 29. juli 2016

Trillebord med skuffer

Vi har alle typer trillebord. Kjøp trillebord hos Trademax. Praktisk instrument- og trillebord med skuffer. Fleksible inndelere av skuffene medfølger som standard.


Instrument - trillebord , skuffer. Trillebord ALBERTSLUND skuffer hvit Pr. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv. Et trillebord med skuffer og hyller.


Med forstørrelseslampeholder som er egnet for forstørrelseslampe som må kjøpes som tillegg. Flott trillebord med hjul, skuffer , lås og hyller. Du kan velge et enkelt bord med plass til fjernkontroller og kaffekopper eller et med hyller og skuffer til oppbevaring av ting som ukeblader og glassunderlag.


Stort utvalg av bordvogner og trillevogner. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kan leveres med avtagbar.


Med et trillebord som har skuffer kan du oppbevare håndklær og andre hygieneartikler fint og lettilgjengelig. Eller hvorfor ikke bruke en serveringsvogn som et. Firkantrør av metall og hvite laminatplater.


Beskrivelse: Stilig og praktisk trillebord med skuffer. Tilgjengelig i fargene hvit, wenge og. Bordet har en stor arbeidsoverflate, stor skuff, mindre skuffer og et skap, som gjør at du kan oppbevare verktøy og. Hvitt skrivebord med skuffer Hvitt skrivebord i et modig design. Bordplaten og hyllen er fremstilt av gjenbrukstre.


Gøy og annerledes måte til oppbevaring av. Hvitt trillebord med skuffer , leveres også med eller skuffer. Rustfritt trillebord med plan Mål:. Skrivebordet har tre ekstra dype skuffer , som gir god plass til diverse. Skuffeseksjon skuffer ILSA.


Uten topplate for plassering under benkS Mål: bxdxh = 450x750x670mm. Møbler til skole, barnehage, kontor, konferanserom og helsesektoren. Solid arbeidsbenk av metall og trillebord med to middels store skuffer og en stor skuff. Kraftig arbeidsplate av tre som er perfekt til garasjen eller verkstedet. Dette er en kjapp idé som er veldig praktisk.


Medisinske møbler for undersøkelser og behandling Når kvalitet teller svas svalland as Benker, stoler, trillebord og undersøkelsesstoler Uunværlig hjelp i den. Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax. Hele brettet kan løftes ut av vognen. Rabatt Oppgi rabattkode. Rundt spisebord i teak 110diam.


TC KOMPLETT VERKTØYVOGN MED SKUFFER PÅ TOPP. Alle trillebord skal tilbys med topplate og en hylle under. Alle vognene skal leveres med tette skuffer , merk punkt For artikkel Gipsvogn,.


Superfint Transcherbord i ypperlig stand selges grunnet nytt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg