torsdag 14. juli 2016

Klorebrett vegg

Vi har markededs beste katte- og hundefor, utstyr og leker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges Billigste Priser?


Dyrebutikken Buster fører de kjente merkene, god kvalitet til riktig pris. Det følger med pose med catnip, urter som strøs på brettet slik at katten tiltrekkes til brettet. Skruer samt catnip medfølger. Alle klorebrett er nye med plast i begge ender med hulling slik at de lett skrus opp på veggen. Kanskje en klatrevegg el.


Dekket av natursisal, lar du katten ha tilgang til noe å klore på sparer du møblene dine for kattens klør. Veggmontert kloretre som holder klørne i sjakk Veggmontert kloretre som gir katten din mulighet til å klore og markere sitt revir. Kjøp et klorebrett til katten, ellers kan den begi seg på møbler og vegger.


Dette er for at katten skal få utløp for stress og urolighet,. Katt - Husdyr - Produkter - Plantasjen. Knyttet tau med kattemynte på treplate. Stå inntil en vegg og mål foten fra tå til hæl.


Dyresjappa har blant annet hengekøyer og kattesenger du kan henge på vegg slik at din katt kommer opp i høyden. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Cat klorebrett med rull, beige. Europris har billig hundeutstyr, hundefor, katteutstyr, kattefor og utstyr til andre kjæledyr.


Flatt klorebrett til å henge på veggen. Det er også mulig å få et Kattens No. Trixie klorebrett til hjørner hvit. Stimulerer klorebehovet katten har.


Man bør også ha klorebrett på veggen slik at katten slipper å kvesse klørne på sofaen. Et klorebrett gir katten mulighet. Gå til anskaffelse av et klorebrett til katten, ellers vil den seg snart begi seg på møbler og vegger.


Mange lager sine egne klorebrett og klattrestativ. Når første siden er slutkrafset vender du brettet t. Klorestativ til vegg 19- Kjøp. Praktisk klorebrett som du fester på bordbeinet. Perfekt når du vil gi katten flere overflater å klore på samtidig som du vil unngå borrehull i veggen eller. Perfekt klorebrett som tar liten plass - legg det på gulvet eller fest det på veggen.


Rulles lett sammen om det er i veien. Cat scratcher klorebrett til bordben. Kattehengekøye til vegg 54x28x33cm. Sørger du for å gi katten din en lekeplass med klorebrett vil du få en mer glad og aktiv katt,. Hengekøye med plysjtrekk til å feste i veggen.


Matte i sisal med gummert bunn så den skal ligge stødig. Kan legges på gulvet eller henges på en vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg