mandag 18. juli 2016

Heftgrunn utendørs

MAXBO har stort utvalg av lakk og malingprodukter. Slitesterk maling til bl. Interiørbeis eller lasur. Alt av lakk til interiør og gulv. Klær, sko, ryggsekker og mye mer.


Bredt utvalg og rask levering! Norges Billigste Priser? Ubehandlet treverk utendørs må grunnes,. Heftgrunn kan brukes på tidligere malte og lakkerte flater. På vanskelige overflater, som plast.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Med Jotun Kvist- og sperregrunning har du både kvistlakk og grunning i ett og samme strøk. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Nordsjø original heftgrunn bm 0. Heftegrunner til maling av innendørs nytt eller tidl. Det samme gjelder nytt treverk innen- og utendørs.


Den gir en meget bra vedheft til toppstrøkene, noe som gjør. Når underlaget er vanskelig er heftegrunn ideelt. Dvs når underlaget har så liten struktur at selve malingen vil få dårlig feste. HEFTGRUNN er en grunn- og slipstrykingsmaling med tilpasset viskositet for bruk innendørs med høyeste krav til vedheft, utflyting, slipbarhet og fyldighet.


Utendørs er det særlig viktig. Der er overflatene hele tiden utsatt for fukt,. Eksempler er respatex, laminatfliser, kjøkkeninnredninger og andre flater der det er. Jeg ville definitivt gått for oljebasert heftgrunn. Litt ubehagelig å jobbe med (lukter mye) men resultatet blir absolutt best når du etterpå skal male med olje.


Anvendelse: Anvendes både inne- og utendørs på f. PVC, keramiske fliser, blank lakk, maling og industrilakkerte flater. Har du tatt en god kikk på kledningen på huset eller hytta i det siste? Men grunningen er oljebasert da, så den lukter litt. Spiced Honey er en ravtone som er inspirert av følelsen av optimisme vi. Beckers heftgrunn er beregnet på harde,.


Inspirasjon, tips og gode råd for alle som skal pusse opp og vedlikeholde utendørs , enten det er å male huset, beise terrassen eller vaske hagemøblene. TAK En vanntynnbar, helmatt interiør PVA-maling som benyttes til grunning og toppstrøk i tak av bygnings- plater, puss, betong, vev og sandsparkel. Butinox Futura Grunning inneholder sopp- og råtehindrende midler som motvirker råte.


Ingen annen grunning på det norske markedet som gir bedre beskyttelse. Brukes utendørs : Nei : Påføring med: Pensel Rulle Malingssprøyte : Tørketid: Ved °C og relativ luftfuktighet: Støvtørr time.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg