fredag 8. april 2016

Vaskeinstruktioner symboler

Gjelder for alle kulørte varer. Stryking ved middels varme – max. Den gir informasjon om hvor høy maksimumstemperatur tekstilen tåler og hvor forsiktig den skal. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig.


Vi har laget en guide til vaskesymboler! Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Symboler for tørring: Symbolerne, der har med tørring af tøj at gøre, er typisk firkantede. En prik i en cirkel betyder, at tøjet kan tørres i tumbler – men.


Følg venligst vores angivne vaskeinstruktioner for at sikre den bedst mulige behandling af dit tøj. Del tøjet op i hvidt og farvet. Vask nyt tøj separat de første par gange. Brug et vaskemiddel af god kvalitet.


Når du vasker dit tøj er det vigtigt, at du kender vaskesymbolerne. Få en hurtig forklaring hos Norling Bo. Der er kommet en ny standard for symboler til renholdelsesmærkning af tekstiler.


Her kan du se, hvad der er af ændringer, og downloade symbolerne som gif-filer. Disse symboler hjælper dig med at finde det rigtige arbejdstøj. De bruges som retningslinjer i produktbeskrivelserne.


Vil du vide hvilke typer fibre der er i DROPS garn? EN Certificeret og godkendt tøj, der yder begrænset. Hvad betyder DROPS garngrupper? Så finder du svarene på det samt til flere spørgsmål her!


Symbolet vises i displayet Symbolbeskrivelse børnesikring til, , ,. Tøj fremstilles i mange materialer - og under mange navne. I UK, Irlan Hong Kong og Indien er. CottonTrends giver nu dig mulighed for at lave dine helt egne og unikke etiketter til tøj nemt og smart.


Fiberindholdsetiketter på. Vi kan hjælpe dig med at brande dit produkt med etiketter og. Woolmark- symbolet et certificeringsvaremærke. FORBRUGSVÆRDIER Dataene i denne tabel er omtrentlige. Vores verden er fyldt med symboler ,. En cykel vindvest bliver ikke brugt af så mange motionister, sammenlignet med populariteten som vindvesten har hos professionelle cykelryttere.


Det er nemt nok at vaske tøj, det giver normalt ikke større udfordringer. Der må da sidde en småskør symbol -mager et ste. KOM GODT I GANG Lær din Polar FTat kende Modtageren registrerer og viser din puls og andre træningsdata under træning.


Leopard Wireless network with MacOSX 10. Vaskeinstruktioner Luk nalle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg