tirsdag 26. april 2016

Storhusholdning utstyr

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Norges Billigste Priser? Denne varegruppen inneholder alt av non-food produkter innen storhusholdning.


Alt fra borddekning og kantinetilbehør til tørkesystemer, avfallshåndtering og renhold.

Rico - leverer utstyr , redskap og rekvisita til kjøkken, storkjøkken, catering, fastfood. Vi leverer også artikler til laboratorier, apotek, leger, tannleger. Stort utvalg av utstyr til storhusholdning inkludert renholdsmidler, hygiene og vern, førstehjelp, lyskilder med mer.


Det er over års erfaring i bransjen. Klikk på ønsket Norrøna-kontor til venstre i menyen - for å se hvilket. Gastro Line - dagligvare utstyr og storkjøkkenutstyr. Vi sender over hele landet.


Service og reparasjon i Østfold - Moss, Akershus og Oslo.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! TORO Krydderiet er breddeleverandør på krydder til dagligvare og storhusholdning , noe som betyr at vi. Her finner du gode tilbud på brukt utstyr til storkjøkkenet. Kontakt oss for oversikt og bestilling. Vi har til en hver tid brukte varer på lager.


Idun Industri er en leverandør av bakeri- og konditoriingredienser, bakeoff, emballasje, kakepynt og iskremtilbehør til storhusholdning - og KBS markedet. Våre leverandører er blant de ledende av utstyr til storkjøkken. Brukt storkjøkken utstyr. Finn beste pris på Rubrikk. Fra til tid til tid kan vi også tilby brukt utstyr til storkjøkken.


Utstyr blir overhalt og vi gir tre-måneders garanti på brukte produkter. Via storhusholdningsgrossistene leverer vi et bredt utvalg av våre kvalitetsprodukter innen emballasje, pynt og utstyr beregnet på storhusholdningmarkedet. Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av totalløsninger av utstyr for ethvert storkjøkken. Hoteller, restauranter, caféer.


Bjorn varimixer Bjørnmiksere og eltemaskiner. Storkjøkken maskiner og utstyr. Dynamic Stavmixsere, håndvisper, salatslynge.

Med lang hendel for 7ml Art. Echtermann spesialarmaturer, armaturer som er spesielt designet for å tåle belastningen VVS utstyr blir utsatt for i et storkjøkken. Alt innen kjøkkenutstyr og utstyr for kjøkken for det profesjonelle marked.


Storhusholdning (60) Leverandør. Også mye bakerutsyr og konditorutstyr. Vi tilbyr utstyr og redskaper som man trenger i sitt daglige arbeid i et bakeri, konditori, kantine, til catering eller i et utsalg. Vi skal være en kvalitetsikker leverandør av service og salg av storkjøkken- og vaskeriutstyr til. Inkluderer rapport med analyse resultatene,.


Din grossist innen storhusholdning. Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken. Kjøp og salg av storkjøkken utstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg