fredag 15. april 2016

Kjøkkenhåndkle oppheng

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Velg mellom flotte mønstre og design. Også egnet til kreativt bruk! Med hempe, lett å henge opp når den ikke skal brukes.


Praktisk oppheng til kluten. Oppheng som kan hengest på kjøkkendøren. Kraftige magneter på baksiden av kummen holder stanga på plass, og kluten ute av veien.


Her har jeg strikket et lyseblått kjøkkenhåndkle med rutemønster, mens vaskekluten er strikket i perlestrikk. Stort kjøkkenhåndkle som virkelig pynter opp på kjøkkenet. Diskré oppheng på baksiden. Finnes fargene i sort, grå og sennepsgul.


Strikket kjøkkenhåndkle Innimellom større prosjekt, er dette herlig tidsfordriv. Jeg liker dette mønsteret godt, for det blir likt på begge sider,. Et nytt kjøkkenhåndkle er blitt til av bomullsgarn. Den hvite har jeg strikket selv og fått litt hjelp av min mor med å hekle kanten rundt.


Kommer med praktisk hempe for oppheng. Kan vaskes på grader. Kraftig kvalitet i en blanding av vasket bomull og lin med garnfargede ruter. Kjøkkenhåndkle , Waffle i fargen curry, fra House Doctor.


Knytebånd i to hjørner og oppheng. Bekymringer er det eneste det er flusst av i verden dessverre. Norges Billigste Priser? Ting skal opp på veggen, men hvordan? Et klassisk, vakkert materiale med en sval og myk følelse.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen interiør på nett. D printet månelampe med LED lys. Kvalitets hengekøye i ultralett.


Gode lommer, justerbar hals, hemper til oppheng og til feste av kjøkkenhåndkle. Festesnor kan knyttes både på innside og ytterside av lomme. Rent med enkle midler Gi kjøkkenbenken et løft og gjør det litt enklere å ta tak i oppvasken - kjøp nye kluter, oppvaskbørste og et praktisk oppvaskstativ. Designet av meg og trykket i England. Hempe til oppheng laget jeg slik:.


Legg til dine favoritter. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home.


Størrelse 55x80cm, med to snorer slik at du kan bruke det som et lite forkle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg