torsdag 14. april 2016

Magnetisk skrivetavle

Se utvalget i nettbutikken! Finn magnetisk skrivetavle nå på Kensaq. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Tavlen har rene linjer og minimalistisk design som setter.


Moderne magnetisk glasstavle tilgjengelig i farger. Beslag som følger med gir en svevende og moderne effekt.

Rutemønstret skrivetavle , magnetisk. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Rammeløs, mobil skrivetavle av med magnetisk og høyglanset skriveflate av farget, optisk glass.


Leveres med beslag for skjult montering på vegg. Whiteboar rutemønstret skrivetavle. CHAT-board Planner en magnetisk glasstavle med ukeplan,. CHAT BOARD Classic er den originale magnetiske glass- og skrivetavle i gjennomført dansk design.


Ant Legg til i handlekurv.

Stabil glasstavle med magnetisk skriveflate. Skrivetavlen henges enkelt på veggen og har en funksjonell pennehylle til tilbehør. Norges Billigste Priser? Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


PC-oppbevaring i kombinasjon med en vinklet arbeidsflate, magnetisk skrivetavle og uttrekkbar tastaturhylle. Sikker og kompakt oppbevaring av PC-er med PC-skjerm. Det følger med 30-års garanti for. Magnettavle og skrivetavle i glass. Få oversikt over ukens gjøremål.


Eksklusiv skrivetavle i farget glass. For ting du må huske, handlelister, notater eller bare hyggelige ord. En modern glasskrivtavla med magnetisk yta för kontoret, mötesrummet eller som message board i offentliga rum. En opslagstavle kan være med til at skabe orden, overskuelighed og system. Du kan for eksempel bruge den til at orientere om arbejdsopgaver, eller du kan.


Alle som har en white board skrivetavle kan med svart eller farget tape enkelt linjere og dele tavlen opp i spesielle rutemønster. Marker til magnetisk glastavle Få tips til at bruge markeren Sådan monterer du en glastavle Se, hvordan du sætter en glastavle op produkter. En magnetisk glasstavle er et godt alternativ til whiteboards - bestill din nye glasstavle hos oss i dag!

Skrivetavle magnetisk - Vi har lave priser, hurtig levering og minimum års garanti. Køb online eller ring os for personlig service! Mood Flow er en magnetisk skrivetavle i glass med runde former. Mood er en magnetisk skrivetavle med glassflate. Henges direkte på en vegg.


Fester magnetisk på tavlen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg