mandag 14. september 2015

Rense vaskemaskin

Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Vaskemaskiner hos WhiteAway! Du har kanskje lagt merke til at det finnes en luke til vannpumpen nederst på vaskemaskinen.


Her finner du også filteret til vaskemaskinen. Det er ikke bare til å rense vaskemaskinen at eddik funker bra. Vi har tidligere testet eddik på en rekke andre husmorproblemer: Rene og blanke dusjdører.

Denne temperaturen stortrives bakterier. Mitt favoritt-rengjøringsprodukt, eddik, kan brukes til så mangt. Visste du at det blant annet kan brukes som et miljøvennlig og naturlig middel til å rense.


Malin Skaar, som er leder for forbrukerservice og ekspert på Lilleborgs kundeprogram, Plusstid. Klærne lukter rent og fint, og vaskemaskinen ble så blank inni at jeg bråstoppa da jeg pussa tenna og plutselig fikk øye på den. Hus, hage og oppussing: Hei Har en vaskemaskin fra Electrolux som jeg har litt problemer med. Etter vasking og når jeg henger klærne.


Slik renser du vaskemaskinen.

Start med å rense lofilteret. Kjør en vask på grader med vaskepulver uten klær. Gjenta vasken to til tre. Men med den rette pleie, slipper du at det stank og vaskemaskinen holder lenger.


Vaskemaskinen er en trofast venn i hverdagen, og som alle andre trenger den rens og pleie. Efter nogle år kan vaskemaskinen få en sur og muggen lugt. Måske vasker maskinen heller ikke optimalt længere, men det er der heldigvis råd for. En ren vaskemaskin er en lykkelig vaskemaskin som vil fortsette å vaske klærne dine i mange år til.


Sitronsyre er egentlig ikke nødvendig. Er bare hvis man vil rense maskina. Vet alt om skitten gummibelg. Hva kan man gjøre hvis vaskemaskinen lukter vondt og lukten smitter over på klærne?


Vasker du kun på grader eller lavere kan oppsamling av fett. Når trevlesien er fyldt, kan din vaskemaskine ikke centrifugere, og derfor skal den trevlesien renses og tømmes. Se i videoen hvordan man gør. Er det noen som har noen lure tips om hvordan jeg kan vaske vaskemaskinen ? Men å ha noe annet enn bare vaskepulver i den for å rense maskina har jeg ikke.


Steng vanntilførsel på vaskemaskin og oppvaskmaskin etter bruk.

Pass også på å rense vannlåsen i dusjen en gang i året. En ren vask begynner med en ren maskin! En vaskemaskin i en gjennomsnittlig norsk familiebolig på 1m 2. Renser og gir en ren vaskemaskin. Kjør til slutt et skylleprogram eller en graders vask for å rense ut det siste. Du kan gjøre jobben med å rense persienner betydelig mindre krevende ved å gi dem den hvite hanske- behandling.


Du sparer fort mange tusen kroner på å rense tepper og møbler selv. Det er enkelt og du slipper å kjøre det som skal renses til Tepperent i Paradiskrysset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg