onsdag 30. september 2015

Meteor steketakke med kant

Stor stekeplate med nonstickbelegg som gjør den lett å rengjøre etter bruk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Begge størrelsene leveres enten med helt plan topp eller med en lav kant ytterst.


Steker du med røre eller fett bør du velge kant. Ta av plasten og tørk av fettet som toppen er innsatt med.

W) med eller uten kant kr. Du kan også steke pannekaker,. Norges Billigste Priser? Er i god tilstand og fungerer som den skal. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Dette er en kraftig steketakke som steker raskt og effektivt med minimalt med søl! Dette gjøres ved å tørke av med tørkepapir mens takken fremdeles er noe varm.

Meteor Stekplatta ( med kant ). Det har kommet litt overflaterust på plata som er fjernet - derfor er plata litt skjoldete. Perfekt når du skal lage flatbrø. Dagbladets kommersielle. Til tradisjonell bakstsom flatbrø lefser og lomper eller til å. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi gjør norge litt flatere!


Store steketakke med hele 50cm i diameter. Passer perfekt til takke, pitabrø lefser,. Stekeflaten er av jern, og har ikke noe belegg som kan løsne. Chassis av rustfritt stål. Hva med å steke fiskekaker eller karbonader når fryseren skal fylles?


Pro-modellen, overlegen til store lefser. Takken kan lagres på høykant uten bruk av eget stativ. Som jeg har nevnt tidligere, fikk jeg altså steketakke til jul.


Og med steketakke var de jo ferdige på 1-2-Martes mat og slikt.

Northug tar gull på femmila under Falun-VM med en helt sinnsyk. Uten kant - Anbefaling Veil. Hjemmeelektronikk til de fleste anledninger. Stort utvalg tilbehør til hvitevarer, TV, mobil og data.


Denne har såkalt treg oppstart og kan derfor også brukes på 10. Den finnes både med og uten kant på, om det skulle ha noe å si. Steketakke med utrolig mange bruksområder.


Jeg har nylig skaffet meg en steketakke ,. Jeg liker å lage både tradisjonsmat og unorsk mat,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg